Fashion inspiratie: Army

De trends op fashion gebied wisselen zich regelmatig af. Vandaar dat ik af en toe even wat inspiratieartikelen rondom een nieuwe trend plaats. Vandaag is het de beurt aan de nieuwe trend: Army of te wel de kleuren van het leger te dragen. Vooral het legergroen is erg in trek bij diverse vrouwelijke en ook mannelijke fashionbloggers.

Ik ben gek op de legergroene kleur en heb ook wel al wat items in mijn kast liggen. Deze items heb ik tevens niet pas gekocht, maar dit zijn oudere kledingstukken uit mijn kast. Tijd om ze weer eens tevoorschijn te toveren!

Afbeeldingen zijn afkomstig van google

Share:

10 Reacties

 1. 13 oktober 2012 / 15:14

  Leuk! Ik vindt het legergroen, met leer en studs harstikke leuk & alleen army print vind ik iets minder ^^

 2. 13 oktober 2012 / 15:22

  Ik vind dat echt mooi, haha! Vooral de eerste en tweede foto zijn mijn favourite, ik krijg echt zin om allerlei dingen erbij te mix and matchen omdat ik het gewoon zulke mooie kledingstukken vind! 😀 I liiiike it very much haha.

 3. 13 oktober 2012 / 16:42

  Een legergroene kleur vind ik zelf ook heel erg mooi. Ik ben daarom ook helemaal gek op de Army stijl.

 4. Joyce
  13 oktober 2012 / 16:52

  Ja supercool met die studs enzo! Ik vind het wel moeilijk om te combineren..

 5. 13 oktober 2012 / 19:27

  Gaaaf! Leuk om zo’n grote legergroene jas te dragen boven een strakke donkergrijze skinny en stoere boots 🙂

 6. 13 oktober 2012 / 22:13

  Legergroen is een prachtige kleur- maar ik heb ‘m vooral op mijn nagels:)

 7. 13 oktober 2012 / 22:17

  Erg leuke trend is dit! Mooie foto’s! x

 8. Sann
  14 oktober 2012 / 09:00

  Ik heb inderdaad ook veel items in mn kast liggen, waarvan ik een aantal al be-stud heb.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx