Fashion | Items voor de herfst op de wishlist!

truien

Langzaam aan vullen de winkels zich met de nieuwe collectie voor de komende herfst. Het is nog maar net zomer voor ons gevoel en de winkels richten zich alweer op de volgende collectie. Ik ben meer een zomermens, maar de kleuren van de herfstcollectie spreken mij ieder jaar het meest aan van alle collecties. Ik ben gek op het donkergroene, okergele en het bordeaux rode. Het doet mij tevens ook het meest denken aan de herfst, de kleuren van de herfstbladeren. Ik vind het al een prachtig gezicht als al die blaadjes vallen en ze liggen in een wirwar op de grond, met al hun verschillende kleuren en vormen. De schoonheid van de herfst wordt ook dit jaar weer meegenomen in het kleurenpalet voor de herfst.  otto.nl speelt meteen in op de trends van de komende herfst en heeft hele mooie items toegevoegd aan de nieuwe collectie.

vest

Ik heb de collectie op OTTO al uitvoerig bekeken en daaruit heb ik al verschillende items op mijn wishlist gezet. Ik kwam al snel hele leuke blazers en truien  tegen. Ik ben echt gek op blazers en ze zijn ook zo lekker makkelijk te combineren. Als het wat warmer buiten is, kan je een blazer gewoon als jas dragen, maar als het al snel kouder wordt in de herfst, kan je je blazer gewoon als ‘vest’ dragen bij je outfit. Ik draag graag een blazer over een shirtje heen in de herfst, wat ik ben een echte koukleum.

Collage55

Ik ben gek op truien die lekker lang zijn, heerlijk warm vind ik dat.  Voor de rest vond ik dit blousje met doodskoppen en studs op de schouders wel erg tof.

 

Deze blazer met een lijfje van boucle is de grote favoriet uit het rijtje, daarnaast ben ik nog steeds gek op de peplum-trend, wat nog goed te zien in deze blazer. Ik heb zoiets al in het wit, maar ik zou graag nog een zwart model willen hebben.

Wat staat er op jouw wishlist voor de komende herfst?

5 Reacties

  1. chucky1012
    16 augustus 2013 / 21:17

    Het linker jas is zo mooi! 😉

    Fijn weekend!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx