Favoriete parfums voor de zomer!

Ik wissel net als met make-up ook heel wat af met parfums. Ik ben nogal snel uitgekeken op een geur, na een tijdje begint een geur gewoon te vervelen. Ik wissel daarom regelmatig af van geuren, om ‘verveling’ van een geur te voorkomen. Bright Crystal verveelt nooit, dat is echt één van mijn all time favorites. De kokos eau de toilette gebruik ik alleen in de zomer en See by Chloé heb ik nog niet heel erg lang, of meerdere malen opnieuw gekocht om het een all time favorite te noemen.  Deze geuren gebruik ik deze zomer het meest en vind ik dan ook het fijnst. 

Aanwezige noten in het parfum: Topnoten: bergamot – Hartnoten: appelbloesem, jasmijn – Basisnoten: sandelhout, vanille.

De geur is erg speciaal en ik heb nog nooit zo’n geur geroken.  See by Chloé ruikt bloemig, maar ook erg fris, waarschijnlijk door de appelbloesem.  Het zoete zusje van de welbekende Chloé geur, die ik zelf helemaal niets vind. De flacon vind ik net als het jongere zusje prachtig, maar de bekende Chloé geur vind ik te sterk en te aanwezig. See by Chloé is heerlijk en de flacon is toch echt prachtig. Ik bleef maar foto’s schieten van de prachtige flacon, die ik erg stijlvol vind. Tevens blijft de geur ook lekker lang hangen, heerlijk is het als je af en toe een vleugje van je eigen parfum opvangt.

Vooral als je hem net opspuit komt er een hele heftige kokosgeur naar boven, je moet er van houden, maar ik ben er echt gek op. Met warme dagen in Nederland – als ik op vakantie ben – gebruik ik deze eau de toilette het liefst.

De sensuele geur combineert frisheid met levendige fruitige en bloemige noten en muskusaccenten. In het begin is Bright Chrystal heel erg zoet, maar later komt er toch een kruidige geur tevoorschijn. Ik ben vooral gek op de zoetige geur. Dit luchtje gebruik ik al jaren en verveelt gelukkig nog steeds niet.

Wat zijn jouw favoriete geuren voor de zomer?

 

10 Reacties

 1. 10 augustus 2013 / 15:28

  Chloe lijkt me heerlijk! Ik heb er eentje van en ben er dol op!

 2. 10 augustus 2013 / 17:28

  See By Chloé lijkt me heerlijk. Mijn favoriet deze zomer is Marc Jacobs eau so fresh! 🙂

 3. 10 augustus 2013 / 18:17

  Leuke favorieten. SeeByChloe is ook mijn favoriet. Ik vind hem heerlijk!

 4. 10 augustus 2013 / 20:05

  See by Chloé lijkt me erg lekker! Die van de yves rocher is niet mijn ding!

 5. 14 augustus 2013 / 08:52

  Die van Versace is echt heel erg lekker ja, heb hem ook 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx