Favorieten-filmpje van oktober


Het is alweer de eerste dag van de nieuwe maand. November is alweer begonnen en de feestdagen zitten er allemaal aan te komen! Ik heb zoveel zin in de feestdagen! Heerlijk mijn eigen huis helemaal in de kerstsfeer brengen – mag binnenkort wel eens inkopen gaan doen – voor de eerste keer! Voor wij te ver af dromen naar December, het is eerst nog tijd voor de favorieten van oktober. De herfstmaand heeft zijn intrede gedaan en ik heb heerlijke ‘herfstachtige favorieten’ samengesteld. Veel verzorgingsproducten, want de R zit weer in de maand en moeten wij ons lichaam weer extra verwennen.

Share:

5 Reacties

  1. 1 november 2012 / 13:24

    Heel leuk om te zien. De blush van Catrice vind ik zelf ook zo mooi en ook best jammer dat die eruit is gegaan. Lemony Flutter van lush wil ik ook zeker eens gaan proberen, want hoor er zoveel positiefs over.

  2. Kelly
    4 november 2012 / 11:25

    Prachtige producten…ik ben ook dol op de blus

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx