Favorieten van de maand April

De maand april, die in het teken stond van de vele feestjes, is alweer ten einde. Ik heb wel eens een warme maand april meegemaakt en ik kan niet wachten tot ik mijn witte melkflessen eens kan bruinen in de zon. Kunnen jullie ook niet wachten tot je eens echt de warme zon op je blote benen voelt?

Over beide producten heb ik al een los artikel geschreven (rituals & oatifix). De rijke bodycream van Rituals met de heerlijke geur heb ik de afgelopen maand erg veel gebruikt. Het Oatifix masker is nu zelfs helaas op, want je kan met het potje maar 4 tot 5 keer doen. Wanneer ik weer potjes inlever bij Lush ga ik zeker kijken of ik een ander fijn masker vind en anders neem ik gewoon weer oatifix, met de lekkere bitterkoekjes-/amandelgeur.

Nog een fijne Rituals, de  Yogi Flow showergel. Van alle foam douchegels, vind ik die van Rituals wel echt het meeste schuimen. Eén drupje is genoeg voor een mega schuimparty in de douche. Daarnaast heb ik de almond douchegel ook helemaal opgemaakt en de twee fles van deze douchegel staat inmiddels alweer in de kast.

Over de Luxurious lijn van John Frieda heb ik al een keer iets geschreven, maar de blow-out spray vind ik echt een geweldig product. Eindelijk eens volume in mijn futloze haar en dit is zeker een product wat ik opnieuw zou kopen. Daarnaast vind ik deze shampoo voor gekleurd haar van Keune erg fijn en deze komt samen met een serum nog terug in een uitgebreide review.

 Just Cavalli is een zwaardere geur waar je echt van moet houden. Het is geen alledaagse geur, maar ik vind het meer een geur om af en toe eens te dragen. Wanneer wij in de avond weggaan vind ik het heerlijk om even Just Cavalli te sprayen. Prickly Pear is een leuke voorjaarslak die ik deze maand meerdere keren gedragen heb. Ik vind het pastel tintje en de glossy finish erg mooi.

Hebben jullie nog fijne producten ontdekt deze maand?

17 Reacties

 1. 1 mei 2013 / 09:47

  Ik ben echt heel benieuwd naar het Oatfix maskertje van Lush! Ik lees er veel goede dingetjes over en mijn huid kan wel een masker gebruiken haha 🙂

 2. 1 mei 2013 / 10:07

  Leuke favorieten! Ik ben ook best benieuwd geworden naar dat masker van Lush, maar toch houdt het me tegen dat het zo beperkt houdbaar is, ben bang dat ik dat echt overhoudt en dat is zo zonde!

 3. 1 mei 2013 / 10:59

  Ik heb een Essie lakje gekocht met ongeveer dezelfde kleur, en ik ben er super tevreden over! Volgens mij had ik een review ervan voor vandaag ingepland staan! Het Oatifix masker lijkt me erg fijn, die moet ik ook maar eens zien te scoren haha!
  Xoxo Daphne

 4. 1 mei 2013 / 12:33

  Deze maand heb ik alleen maar nagellak gekocht. En de kwastenreiniger van Kruidvat die heerlijk ruikt:)

 5. 1 mei 2013 / 12:40

  Die masker van Lush ga ik zeker eens proberen, lijkt mij heerlijk!

 6. 1 mei 2013 / 15:20

  zo cool om te zien die paintpot met al mega deuk in :d Mijne blijft maar vol

 7. 1 mei 2013 / 16:06

  Wat een prachtig pastel lakje!! Erg mooi 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx