Favorieten van de maand december ’12

Het jaar 2012 is al voorbij en vannacht hebben wij 2013 ingeluid met hopelijk een heleboel vrienden en familie om jullie heen. Mijn favorieten van het jaar 2012 heb ik al eerder gedeeld met jullie in een video.  Vandaag heb ik dan de favorieten producten van de maand december weer op een rijtje gezet. Deze maand heeft wat minder in het teken gestaan van het ontdekken van nieuwe beautyproducten. Dat komt door de feestdagen en ik tijdens deze dagen wat tijd voor mijzelf heb genomen en tijd heb gemaakt voor familie en vrienden. 

De heerlijke handcrème van Eco Cosmetics heb ik de afgelopen maand ontzettend veel gebruik. Ik heb al eerder een review geschreven over deze handcrème en mijn handen hebben heel wat liefde en verzorging van deze handcrème gekregen.

Over de Dove Wintercare producten heb ik ook een review geschreven, oh wat zijn deze producten fijn zeg. Ze zijn erg lief voor mijn huid en geven mijn huid net even de extra verzorging die mijn droge huid nodig heeft in de winter en de geur is hemels!

De Institut Esthederm Absolute Smoothing Cream heb ik een tijd lang getest en deze crème maakt mijn huid strakker en vermindert de beginnende lijntjes rondom mijn ogen. Dit jaar bereik ik al de leeftijd van 25 jaar, dus ik vind het erg belangrijk om mijn gezicht (huid) goed te verzorgen en te structuur en vitaliteit van mijn huid te behouden.

Trind nail-repair is niet uit mijn nagel routine te denken, maar soms ben ik gewoon weer extra blij met deze nail-repair. Mijn nagels breken soms allemaal één voor één af en dan is deweer mijn beste vriend. Netjes doe ik het Trind stappenplan en mijn nagels zijn binnen de kortste keren weer gezond en op een mooie lengte. Mijn nagels breken af omdat ik soms gewoon geen tijd/zin of vergeet ik gewoon mijn nagels extra te verzorgen. Helaas moet ik er altijd zelf voor boete en breekt net alles af als ik wil beginnen met nagellakjes swatchen voor de site.

Dit prachtige paarse lakje Elfs like lilac heeft heel wat dagen in december op mijn nagels gezeten, wat een prachtige kleur is dit. Dit lakje is onderdeel van een LE, die waarschijnlijk niet meer in de winkel ligt, want een nieuwe maand betekent ook een nieuwe LE van Essence.

Share:

11 Reacties

 1. 1 januari 2013 / 10:58

  Ziet er veelbelovend uit, die crème. Komt er een review van?

  • 1 januari 2013 / 17:36

   Ik ga mijn best doen voor de review van de crème!

 2. 1 januari 2013 / 11:02

  Mooie favorieten, meis! Het lakje van Essence, de Kate lipstick en Dove Winter Care crème vind ik zelf ook erg fijn!

 3. 1 januari 2013 / 11:35

  Het paarse lakje is echt prachtig, ik draag nu toevallig paarse nagellak met veel glitters. Zelf ben ik ook helemaal fan van de lipsticks van Kate <3
  Liefs, xxx

 4. 1 januari 2013 / 12:24

  Mooie favorieten! Die oogschaduw van Kiko is echt mooi!

 5. 1 januari 2013 / 18:22

  Leuke favorieten! Ik ben ook echt fan van de Trind nail repair 🙂

 6. 3 januari 2013 / 15:31

  Leuke producten. Ik heb zelf ook 2 lipstick uit die nieuwe Kate Moss for Rimmel lijn.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx