Favorieten van de maand: Februari

Voor mijn gevoel is het nog maar half februari, zo snel is de maand voorbij gevlogen. Februari was een drukke maand vol verjaardagen en gezelligheid! Februari was ook de maand van de budgetproducten en zijn de nieuwe producten van Catrice en Essence veelvuldig besproken. Ik heb dan ook een heleboel fijne budget favo’s overgehouden deze maand.

Heb jij nog fijne producten ontdekt deze maand?

Share:

14 Reacties

 1. 27 februari 2013 / 08:46

  Bedankt voor de geweldige tips- ik ga de mascara en lipcream(s) zeker kopen! De eyeliner gebruik ik ook al maanden:) En ik heb de lakjes niet nodig, maar toch…….

  • 28 februari 2013 / 11:42

   Grappig hoe de meningen kunnen verschillen hè! Ik gebruik sinds ik deze mascara heb gekocht helemaal niets anders meer!

 2. 27 februari 2013 / 09:41

  Ik heb niet heel erg veel favorieten, wel op gebied van huidverzorging, maar make-up draag ik vrij weinig de laatste tijd. Leuk filmpje weer om te zien!

  • 28 februari 2013 / 11:42

   Wat zijn je favorieten op het gebied van huidverzorging, daar ben ik wel nieuwsgierig naar!

 3. Sara
  1 maart 2013 / 23:24

  Hoi! Leuk filmpje! Ik vind die lipstick die je draagt in het filmpje echt supermooi! Heb je enig idee waar die eventueel nog te krijgen is? Of weet je een goede ‘dupe’ ? (beetje raar om het over een dupe te hebben als het origineel van essence is maar goed:)) Of iets wat er heel erg op lijkt? Ben erg benieuwd! Sara

  • 1 maart 2013 / 23:49

   Hoi Sara,

   Ik zou er ook wel een dupe van willen hebben, want deze van Essence is dus helaas niet meer te krijgen. Ik heb de perfecte dupe helaas nog niet gevonden, hopelijk komt er dit voorjaar/zomer weer zo’n lief peachy kleurtje uit! Ik houd je op de hoogte!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx