Favorieten van de maand Maart

De maand Maart is alweer voorbij gevlogen en nog stééds is het handschoenen en mutsen weer. Vanmorgen dwarrelde er zelfs weer wat sneeuwvlokken naar beneden, in eind MAART?? Volgende maand ben ik jarig, in april dus en dan is het negen van de tien keer heerlijk weer. Vroeger mocht ik namelijk altijd met mijn verjaardag mijn dunnere jas aan en open schoentjes. Open schoenen, zomerjas? Oh my.. daar moet ik echt niet aandenken. Ik krijg al de rillingen bij het idee. In de video zit ik wel lekker in het zonnetje, maar mijn telefoon geeft aan dat het -1 is.  Deze maand heb ik weer een heleboel fijne producten verzameld en dit zijn de producten die ik afgelopen maand erg fijn vond.  Kijk snel mee naar wat foto’s en het filmpje!

Heb jij nog fijne producten ontdekt waarvan je zegt die moet je écht uitproberen?

8 Reacties

 1. 30 maart 2013 / 17:35

  De blushes zijn echt prachtig! Mooie favorieten 🙂

 2. 30 maart 2013 / 17:38

  Prachtige blushes- ik heb een beetje spijt dat ik die van Catrice niet gekocht heb

 3. 30 maart 2013 / 18:04

  Wat een leuke favorieten! Die blushes zijn heel mooi!

 4. 8 april 2013 / 00:09

  Leuke favorieten, die blushes zien er heel mooi uit!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx