Favorieten van de maand: Mei

Ik moet eerlijk bekennen dat mijn liefde voor nagellak een beetje over is op dit moment. Dat komt omdat ik het de afgelopen tijd gewoon druk heb gehad, dat ik gewoon al twee weken geen nagellak heb gedragen. Zelfs in het weekend niet. Volgende week heb ik vakantie en dan ga ik echt weer mijn nagels om de paar dagen lakken.  Voor de rest heb ik een heleboel fijne douchegels, heerlijke bodycream en een favoriet luchtje. De favorieten van de maand zijn deze keer iets later dan normaal.

De nieuwe lijn van Rituals Laughing Buddha is heerlijk! Ik ben gek op producten van Rituals en ik kan ontzettend genieten van de aparte geuren. Van de net uitgekomen nieuwe collectie zijn de body cream & de  fortune oil favoriet geworden. De body cream zit net tussen een body lotion & een body butter in, net niet te dik of te dun. Ideaal voor de lente/zomer, om toch mijn droge huid nog wat extra te verzorgen. In combinatie met een voorafgaande douchebeurt met de fortune oil, kan mijn huid er weer tegenaan.

Over de Vanilla Birthday Cake heb ik al een heleboel geschreven, dus mocht je nieuwsgierig zijn naar een review, dan moet je even onder aan deze blogpost op de link klikken.

De Catrice Eyebrow Filler is echt favoriet de laatste tijd. Ik heb lichte wenkbrauwen, die heel wat lege plekjes tussendoor hebben. Ik vind het wel fijn als die lege plekjes zijn opgevuld door een wenkbrauwpotlood, poeder of een wenkbrauwgel. Deze Eyebrow Filler draag ik de laatste tijd om mijn wenkbrauwen iets donkerder te maken. Jammer dat de Eyebrow Filler er niet in meerdere kleuren is, want hij is net even te donker. Op de bovenstaande foto heb ik mijn wenkbrauwen ingekleurd met de Eyebrow Filler.

Ik vind de Catrice lipsticks één van de fijnste budget lipsticks die er zijn. Voor €3,99 heb je ruim keuze uit een heleboel leuke kleurtjes. Ik heb er denk ik zo’n 10 in mijn stash zitten en voornamelijk felle roze kleurtjes. Dit is de mooie Pinkadilly Circus!

Deze lipgloss van Estee Lauder vind ik fijn. Een lipgloss die niet plakt, niet teveel glitters/shimmer erin, maar net genoeg kleur voor je lippen. Ik ben totaal geen lipgloss fan, dus als ik een lipgloss fijn vind dat komt niet heel vaak voor.

Heel veel (verse) maskers bevatten een heleboel grove stukken, waar mijn huid totaal geïrriteerd van raakt. Van deze Oatifix van Lush gelukkig niet en ik heb er een heel zacht huidje van gekregen. Helaas is dit masker nu op, maar ik heb er vijf keer mee kunnen doen.

See by Chloé is mijn favoriete parfum van de maand geworden. Ik draag hem graag in het weekend, omdat ik hem voor door de weeks, net even té aanwezig vind. Je zou de geur eens moeten ruiken bij een parfumerie!

Artikelen eerder verschenen op Belessa:

Wat waren jouw favorieten van de maand mei?

15 Reacties

 1. chucky1012
  5 juni 2013 / 06:31

  Prachtige spullen! Vooral de lipgloss die je mooi staat en de parfum is zo heerlijk! 😉
  Happy holidays…. en waar gaat de reis naar toe?
  Fijne zonnige dag!
  Xoxo

  • 5 juni 2013 / 08:22

   Bedankt voor de fijne vakantiewensen! Ik blijf lekker thuis, dus ik hoop op heel erg mooi weer hier in Nederland. Net als deze week, dat lijkt mij wel wat 🙂 Even een weekje relaxen!

 2. 5 juni 2013 / 06:55

  Mooie favoriten (:! Ik ben benieuwd naar die parfum.

 3. 5 juni 2013 / 07:53

  See by Chloe is echt onwijs lekker! En die producten van Rituals en Vanilla birthday cake zijn ook zo lekker!

 4. 5 juni 2013 / 11:34

  De lipstick is zo mooi! En ik bedenk nu weer dat ik toch echt eens een masker moet nemen.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx