Favorieten van de maand november

De maand november is alweer ten einde en de feestmaand heeft zijn intrede gedaan. Ik ben gek op de maand december en ik vind de sfeer die er hangt super! Dit jaar kan ik dan ook eindelijk zelf mijn huisje gaan indelen in de kerst sferen. Al eerder deze maand deed ik een random favorieten post, maar toch wil ik ook nog even mijn maandelijkse favorieten met jullie delen.

Het masker van Qiriness vind ik echt ontzettend fijn. Ik heb er al eerder een review overgeschreven, onder aan de blogpost staan een linkje naar alle reviews die ik over deze producten heb geschreven. Dit masker hoeft maar een minuut in te trekken in tegenstelling tot maskers die gewoon een half uur op je gezicht moeten zitten. Ik heb daar weinig geduld voor en dit masker is ideaal!

De nieuwe lijn van Andrélon Oil & Care heeft mij echt verrast! Het doet zo ontzettend veel voor mijn pluizige en vaak onhandelbare plukken. Dit masker vind ik echt zo fijn en ik gebruik dit masker dan ook 2-3 keer per week voor mijn droge punten. Ik laat mijn punten erg vaak knippen, maar op de één of andere manier blijven ze altijd droog.

Ik heb al heel wat BB creams gebruikt, getest en beoordeeld, maar deze van Maybelline vind ik tot nu toe erg fijn! Deze bb cream geeft een subtiele dekking wat ik voor mijn huid prima vind. Ik wil namelijk geen dikke foundation laag over mijn gezicht heen, maar alleen maar een crème die wat van mijn roodheid in mijn huid weghaalt!

Trind brengt deze maand een special edition color care set uit en Classy Gold is één van de prachtige lakken uit deze collectie. Ik vind deze gouden kleur echt prachtig en dit kleurtje heb ik sinds ik de lakjes in mijn bezit heb dan ook regelmatig gedragen!

Ik ben fan van de lipsticks van Katé, de gewone lijn met de zwarte huls vond ik al fijn. De nieuwe lijn, de matte lipstick die te herkennen zijn aan de rode verpakking vind ik al net zo fijn. Ik draag deze lipstick trouwens op mijn profielfoto in mijn sidebar van de site. Een prachtige zacht roze kleur die je lippen net even wat extra’s geven. Het is geen opvallende kleur, maar een kleur die juist dagelijks kan dragen. Dit is nummer 101.

De prachtige MSF van MAC Rose Quartz blijft nog steeds een grote favoriet! Ik gebruik deze MSF vaak over een blush heen zodat mijn blush nog even wat meer gehighlight worden. Deze MSF komt uit een limited edition van vorig jaar en is niet meer te verkrijgen.

Dan het pareltje van de maand de MAC Fabulousnesss Warm eyes palette van de Holiday collectie! Ik kocht dit palette van de cadeaubonnen die ik heb gekregen bij mijn afscheid op mijn werk. Ik had het palette al erg lang op het oog en ik ben blij dat ik hem eindelijk hem weten te krijgen!! Je kan er echt verschillende kanten mee op en ik ben blij met deze warme kleuren. Oooooh en is de verpakking niet gorgeous??

Catrice heeft een prachtige limited edition op dit moment in de winkels liggen. De spectaculART collectie met deze prachtige oogschaduws. Ik gebruikte voor mijn signature look van het Too Faced Naturel Eye palette, maar mijn favo palette heeft regelmatig plaatsgemaakt voor dit duo!

Reviews van de producten: Klik op de links om naar de review of de looks van de producten te gaan

Catrice SpectaculART oogschaduw review, swatches en een look

MAC Fabulousness: Warm Eyes swatches 

MAC Fabulousness: Warm Eyes look

Review Andrélon Oil & Care

Review Qiriness masker

Trind Classy Gold swatches

Wat was jouw ontdekking van de maand november?

26 Reacties

 1. 2 december 2012 / 10:00

  Stuk voor stuk prachtige favorieten, vooral de MAC producten!

 2. Barbara
  2 december 2012 / 10:19

  Heerlijke favorieten! Ik gebruik de bb-cream ook!

  • 2 december 2012 / 16:48

   Wat ontzettend jammer! Bij mij staat er nu weer een vol schap.

 3. 2 december 2012 / 13:28

  Oooh dat palet van MAC, wauw! Leuke favorieten.

 4. 2 december 2012 / 13:40

  Mooie favorieten, dat MAC palette is zo mooi!

 5. 2 december 2012 / 17:22

  Ik ga echt die producten van oil&care voor de kerst vragen! 🙂

 6. 2 december 2012 / 18:39

  Leuke favorieten. De Andrelon Oil&Care conditioner, BB Cream van Maybelline en de rechtse SpectaculART oogschaduw heb ik ook. De BB cream vind ik niet fijn. Veel te melkachtig en ik heb een tint die net iets te donker voor me is.

 7. 2 december 2012 / 19:00

  dat andrelon haarmasker is idd echt heel fijn!

 8. Joyce
  2 december 2012 / 19:17

  Prachtige producten vooral van Mac!

 9. 2 december 2012 / 21:24

  Mooie favorieten! Een paar producten zijn ook bij mij favoriet. De BB cream van Maybelline vind ik erg fijn. Ik heb net vandaag mijn eerste tube ervan opgemaakt. Ook de Rose Quartz msf van MAC en oogschaduws van de spectaculART van Catrice zijn favorieten van me. Die lipstick van Kate Moss ga ik in de winkel eens bekijken, want zo’n neutraalroze kleurtje vind ik ook wel erg mooi.

 10. 2 december 2012 / 21:42

  Zeker fijne producten, die Catrice oogschaduws zien er heel mooi uit! Ook lijkt die Andrélon masker me heel erg fijn, vooral in deze koude dagen.

 11. Roos
  3 december 2012 / 03:55

  Mooie favorieten 🙂 ik ben ook nog altijd blij met rose quartz, ik ben benieuwd naar het masker, maar eens een testertje vragen bij de parfumerie.

  • 3 december 2012 / 08:57

   Ik raad je het masker zeker aan. Ik hoop dat ze inderdaad een testertje hebben liggen voor je, aangezien het masker nogal aan de prijs is!

 12. 5 december 2012 / 15:57

  Altijd fijn, zo’n overzicht van favorieten. Want in de winkel weet ik echt nooit wat ik moet meenemen. Het scheelt als jij wat voorwerk voor me verricht:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx