Favorieten van de maand september

In de maand september hadden wij niet meer zoveel de klussen in het huis en konden wij eindelijk genieten van ons huis. Tuurlijk liggen er nog dingen die wij doen moeten, maar dat zal nog wel even zo blijven.  Ik kon weer heerlijk aan mijn blog werken en ik besloot ook deze maand te beginnen met Belessa.nl. 

Essence All about cupcake is prachtige subtiele lipstick die net even een kleurtje toevoegt aan je lippen. Ik heb er al een review overgeschreven op mijn site en ben er nog steeds ontzettend tevreden mee. Ja de lipstick zelf vind ik niet om over naar te schrijven, maar lezeres attendeerde mij er op dat ik mij geen zorgen hoeft te maken over deze lipstick als ik hem meeneem in mijn tas!

Kate moss (oude collectie) nr 10 is een perfecte rode kleur! Ik ben gek op felle lipstick, maar kan het niet altijd dragen helaas. Ik vind het op mijn werk niet gepast en mijn vriend moet niets weten van (felle) lipstick. Toch probeer ik het in mijn vrije uurtjes zoveel mogen te dragen, voel mij dan op en top vrouwelijk met zo’n klassieke rode tint!

De lipplump van Lip Fusion laat je lippen tintelen en verzorgen. Deze lipgloss voelt heerlijk zacht aan op mijn lippen en plakt voor de verandering eens een keer niet. Als een lipgloss namelijk plakt gaat die meteen de vuilnisbak in, dat is iets waar ik totaal niet tegen kan. Ik ben ook meer een fan van lipbalsems en lipsticks!

De nieuwe geur van Beyonce midnight heat ligt alweer in de winkel, maar ik vind Heat Rush nog steeds een heerlijk geurtje. Ik had Heat rush alweer een paar weken niet opgehad en dan vind ik hem extra lekker. Ik wissel graag af tussen mijn luchtjes. Als ik namelijk één luchtje iedere dag gebruik dan raak ik er ontzettend snel op uitgekeken.

Dit is alweer mijn tweede brush cleanser van MAC. Ideaal om even je kwasten om te frissen tussendoor! Een review hiervan komt nog online!

De L’orèal Color Infaillible in Hourglass Beige is een heerlijke zachte oogschaduw die ik graag als highlighter gebruik. Ik vind de Color Infaillable oogschaduws overigens erg fijn en daar zou ik erg graag meer van aan mijn stash toevoegen.

Naast Hourglass Beige zie je een prachtige matte blush van Michael Todd. Speechless heet deze mooie blush! Ideaal voor een gezond blosje op je wangen.

Een fijne body butter van [comfort zone] waarvan je de review net heb kunnen lezen op mijn site . Ik ben laaiend enthousiast over deze heerlijk voedende body butter!

Een fijne serum(olie) van Schwarzkopf  die ik gebruik voor in mijn droge haarpunten. Deze serum ruikt echt heerlijk!

Over de stripers van MAX had ik al een video opgenomen, daarin kunnen jullie een review zien. De Python top-coat van Bourjois vind ik echt super leuk en daar zal ik nog een snel een review over schrijven!

Heb jij nog favoriete producten die ik echt moet uitproberen?

Share:

15 Reacties

 1. 29 september 2012 / 09:00

  Mooie spulletjes Kelly, snap wel dat het favorieten van je zijn!

 2. 29 september 2012 / 10:11

  Mooie favorieten! Terechte favorieten denk ik zo 😛

 3. 29 september 2012 / 13:11

  Leuke favorieten! Dat luchtje van Beyonce vind ik ook echt heerlijk.
  En je vriend is niet de enige die geen fan is van felle lipsticks, die van mij moet er ook niets van hebben hihi. X

 4. 29 september 2012 / 13:31

  Miracle oil & fusion lipgloss!!
  Fusion beauty is één van mijn favoriete duurdere merken

 5. Joyce
  29 september 2012 / 14:28

  De oogschaduw van loreal gebruik ik ook. Zo fijn! 🙂 En die parfum van beyonce is heerlijk!

 6. 29 september 2012 / 17:04

  Leuke favoriete heb je! Bij de lipsticks van Essence heb ik ook zeker een paar mooie kleurtjes gevonden. De nail stripers van MAX ben ik ook erg blij mee dat ik die gekocht heb, want ze hebben mij zeker wel verrast qua kwaliteit.

 7. 29 september 2012 / 17:15

  Heat rush is ook een van mijn favoriete geurtjes! Krijg er maar geen genoeg van:D
  Mijn favoriete product deze maand is de paint pot van MAC in quite naturally! Ideaal voor een supersnellesimpele bruine smokey eye:)

 8. 29 september 2012 / 22:07

  Ik vergeet steeds die brush cleanser van MAC te kopen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx