Felle lippen, love it!

Felle lippen, love it! Mijn vriend vindt het eigenlijk helemaal niets als ik fel gekleurde lippen heb en ik moet het er eigenlijk van hem meteen alweer afhalen, of liever nog – lekker in mijn make-up lade laten. Ik vind alle kleurtjes lipstick al snel mooi, als het maar lekker fel is. Knalroze, neon roze, rood, lichtroze, oranje,  er zijn maar weinig kleuren die ik niet leuk vind. Bruintinten en lipsticks met een frosty finish vind ik niets. 

Prachtig met een natuurlijke ooglook, of gewoon lekker alleen wat mascara op en felle lippen en ik kan zo de deur uit.

210 Pinkadilly Circus (Ultimate colour Catrice). De lippenstifts van Catrice, vind ik onder de budgetlippenstiften het allerfijnste. Ruime keuze uit verschillende kleuren. Catrice heeft voor ieder wel wat wils! Daarnaast vind ik de lippenstiften fijn aanbrengen – ben er nog nooit één tegengekomen waar ik niet tevreden over ben – en ze blijven voor de prijs ook nog eens redelijk zitten.

Ben jij fan van felgekleurde lippen, of is lippenstick niets voor jou?

17 Reacties

 1. 7 mei 2013 / 06:25

  Deze kleur heb ik ook! Mooi kleurtje die ik wel regelmatig draag. Stellar van Rimmel, de Apocalips, is trouwens ook super fel haha

 2. 7 mei 2013 / 06:51

  Mooie kleur. Staat je erg goed!
  De enige kleur die ik op mijn lippen smeer is rood. Ik hou er wel van als vrouwen felgekleurde lippen hebben!

 3. 7 mei 2013 / 08:07

  Ik hou van deze lipstick! Hij staat jou erg goed 🙂

 4. 7 mei 2013 / 08:09

  Ik heb deze lippenstift ook! War een plaatje!!

 5. 7 mei 2013 / 10:42

  Ik hou van lipstick, maar heb het niet zo vaak op!

  Xoxo Daphne

 6. 7 mei 2013 / 13:58

  Knalrood vind ik voor mezelf het mooist. Mijn mannen vinden het maar vies:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx