First Things Tag


Ik kwam een leuke tag tegen en die vond ik wel erg leuk om voor jullie in te vullen. Tags vinden jullie vaak erg leuk om te lezen en vandaag heb ik voor jullie de First Things Tag. 

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt: 9 van de 10 keer zet ik eerst mijn wekker uit als ik moet werken. Op de dagen dat mijn wekker niet gaat kruip ik nog even tegen mijn vriend aan.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat: Ik ga niet naar de sportschool. Ik ga wel eens een rondje hardlopen en mijn voornemen is ook om dat weer meer te gaan doen als het lekkerder weer wordt, maar naar de sportschool ben ik al jaren niet meer gegaan. Allereerst zou ik denk ik mijn sportkleren aantrekken.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school: Als ik uit mijn werk kom dan ga ik eerst mijn kat Senna knuffelen! Ze is dat onwijs aanhankelijk, heerlijk als ze zo blij is om je te zien.

Eerste auto: Ik heb wel een rijbewijs, maar ik heb geen auto. Een auto komt er als goed is in de zomer!

Eerste ongeluk/verkeersovertreding: Ik heb zelf wel eens een verkeersovertreding begaan door ergens te fietsen waar het niet mag. Ik heb geen verkeersovertredingen met de auto gemaakt. Ik heb ook geen ongeluk veroorzaakt, maar ben helaas zelf als kind een keer aangereden.

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was: Ik wilde kapster worden als allereerst, daarna volgde er nog meer beroepen, maar ik speelde al kapster met mijn poppen en met mijn barbies. De haren werden ingekleurd met stift en ik knipte heel vaak een stukje van de haren af.

Eerste keus qua drinken: Groene ijsthee, jammie!

Eerste keus dessert: Alle soorten ijs!

Eerste liedje dat in je opkomt: Het nieuwe liedje 8 minuten durende nummer van Justin Timberlake genaamd Mirrors. Net geluisterd namelijk!

Eerste grote aankoop: Een televisie waar ik iedere week door weer en wind mijn kranten voor heb moeten lopen. Oh wat was ik trots op mijn mini tv! 

Eerste baantje: In een schoenenzaak als verkoopmedewerker.

Eerste keer in het vliegtuig: Toen ik een jaar of 10/11 was naar Marokko! Doodeng vond ik het en vliegen is nog steeds geen hobby. Ik durf het wel, maar ik stap toch wel met zweethandjes het vliegtuig in.

Hopelijk vonden jullie het leuk om wat meer over mij te weten te kopen door deze tag!

Ik tag voor deze first thing tag de volgende mensen: Chantal, Lotte, Marjolein, Aranka & Ramona.

Bron: 1,2

13 Reacties

 1. 13 februari 2013 / 08:06

  Lief dat je me getagd hebt lieve Kelly, blijft een leuke tag!

 2. 13 februari 2013 / 12:01

  Hele leuke tag! Erg leuk om je antwoorden te lezen 🙂

 3. 13 februari 2013 / 13:36

  Leuke antwoorden! Ik heb deze tag een tijdje geleden ook gedaan!

 4. 13 februari 2013 / 14:32

  Wat een leuke tag, ik ga hem overnemen 🙂

 5. 15 februari 2013 / 22:35

  Zo, nou ken ik je weer een stukje beter:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx