Five random favorites

Iedere maand laat ik de favorieten van de maand zien, vandaag heb ik nog even een favorieten artikel extra. Namelijk vijf random favorieten op dit moment. Onder ander het meest gebruikte luchtje op dit moment en het tijdschrift wat een feestje viert deze maand!

Over sommige producten heb ik al een uitgebreide review geschreven, klik gerust op de linkjes mocht je het hele artikel willen lezen.

 1. De LINDA lees ik al sinds dat het blad bestaat – nu ik dat zo zeg voel ik mij gelijk heel erg oud – en ik heb sinds mijn verjaardag (april) ook een abonnement op dit blad. Het blad Linda viert deze maand haar 100 verjaardag en deze editie is echt superdik! Er staan hele mooie interviews in en er is nog meer werk gemaakt van het blad als de normale edities. Ik ben gek op de Linda, de vormgeving, de onderwerpen en de foto’s ik vind alles even leuk!
 2. Glitter all the way van China Glaze is één van mijn favorieten lakjes op dit moment. Volgens mij staat dit glitterlakje werkelijk op iedere andere lak, als topcoat. Mijn uitgebreide review over Glitter all the way en andere pretty lakjes van de Holiday Joy collectie konden jullie al eerder bewonderen
 3. Dit prachtige bloemige geurtje van l’Occitane heeft echt mijn hart gestolen. Ik vind hem echt heerlijk! Ik schreef over dit luchtje een uitgebreide review.
 4. Ik moest even flink wennen aan de kruidige lavendelgeur van Twilight, maar in de avond werkt deze douchegel zo heerlijk kalmerend en ben ik er gek op geworden!
 5. Spiced vanille is een heerlijke kruidige, krachtige wintergeur met een vleugje vanille er in. Ooohhh wat ben ik fan van deze bodybutter!

Houd Belessa.nl in de gaten, want morgen middag kan je één van mijn favorieten winnen!

15 Reacties

 1. 28 november 2012 / 07:58

  Die Spiced Vanille bodybutter is zoooo heerlijk, jammer dat de mijne op is 🙁

 2. 28 november 2012 / 11:53

  Heel leuk om te zien! De Twilight douchegel lijkt mij echt zo lekker, want ik ben gek op alles wat naar lavendel ruikt.

 3. 28 november 2012 / 12:28

  Prachtige lakje van China Glaze heb er zelf ook 3 gehaald

 4. 28 november 2012 / 13:31

  Ik ben benieuwd wat voor actie je gaat bedenken:)

 5. 28 november 2012 / 13:46

  Mooie favorieten! Twilight van Lush vind ik ook heerlijk, terwijl ik nooit eerder een lavendelgeur lekker heb gevonden. Er is toch iets aparts aan die geur, maar ik ben er gek op (:

 6. roos
  28 november 2012 / 15:43

  Leuke favorieten, ik wil ook graag nog wat nagellakjes uit de holiday collectie van china glaze 🙂

 7. 28 november 2012 / 19:20

  dit is een leuk idee 🙂 leuk om zo de randoms te zien! dat CG lakjes is prachtig!

 8. 5 december 2012 / 14:16

  Fijne producten. Enkel, die douchegel van Twilight, ik vind die lavendelgeur niet zo passen bij de naam. Het wringt een beetje voor mij, daarom ben ik daar geen fan van. (dit kan helemaal aan mij liggen hoor, soms ben ik wat raar..denk ik). 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx