Five random favourites

Vandaag heb ik vijf dingen voor jullie die ik erg graag gebruik en draag op dit moment. Ik heb afgelopen maanden weer heel veel mijn Too Faced Naturel Eye palette gebruikt, kwam er eind december een toffe ring binnen, die ik nog steeds graag draag. Zo zijn er nog meer favorieten en vertel ik er meteen bij waarom ik het zo fijn vind.

De bodybalm van ROC Dermatologic is speciaal voor de extreem gevoelige huidjes onder ons. Ik was hier erg nieuwsgierig naar, omdat ik nogal wel eens last heb van eczeem. Het is niet zo dat ik andere producten niet kan verdragen. Ik krijg geen extra uitslag/eczeem van producten, maar van allergieën. Vooral in de herfst/winter is het weer raak en ik kan daar de klok op gelijk zetten dat ik er weer meer last van krijg dan in de lente of zomermaanden. Ik was vooral nieuwsgierig of de drogen plekken die op mijn armen en benen zitten zouden verminderen door het gebruik van deze bodybalm, Na een paar dagen was er al zichtbaar resultaat en werden de droge en rode plekken minder. Ik ben erg blij dat ik dit product heb ontdekt. Is er nog interesse in een uitgebreide review?

Het naturel eye palette van Too Faced heb ik al zo’n twee jaar en er is nog geen pan te zien. Ik heb gewoon teveel oogschaduwpalettes en losse oogschaduws om ergens een pan in te krijgen. Ik gebruik dit palette nog regelmatig voor de dagelijkse looks. Heel veel mensen zijn in de ban van alle Naked palettes, maar ik ben groot fan van dit Naturel eye palette.

Ik gebruik de laatste tijd bijna alleen maar mijn felle lipsticks, maar ik heb in mijn stash ook prachtige nude kleuren, zoals deze van MAC innocence beware (LE). Ideaal kleurtje als ik een donker(d)e(re) look draag. Ik wil mijn lippen dan zo natuurlijk mogelijk houden, maar fan van lipgloss ben ik niet, dus een nude lipstick is dé ideale uitkomst.

Dé eyeliner die ik echt geweldig vond in 2012. In 2013 zal deze ook nog zéér geliefd zijn, want dit is één van de weinige eyeliners die ook daadwerkelijk echt waterproof is. Ik heb onwijs last van traanogen op de fiets. Ik hoef maar een halve minuut op de fiets te zitten en dan beginnen de waterlanders al te komen. Deze eyeliner blijft ondanks te vele tranen die ik laat op de fiets gewoon lekker op zijn plek en zo hoort het ook.

Ik had al eerder een strikjesring maar die was helaas stuk gegaan en daar baalde ik nog flink van. Ik kan echt uren spenderen op e-bay en dan koop ik maar een paar producten, maar ik vind gewoon geweldig om tussen al die leuke en goedkope dingen te snuffelen. Deze ring kocht ik voor  $0,99 met gratis verzenden en dat is omgerekend zo’n €0,75. Bijna gratis dus en voor die prijs wordt die ook nog eens verzonden, kan bijna niet waar zijn toch. De ring is gelukkig verstelbaar, daar let ik ook expres op als ik ga bestellen. Ik heb namelijk een hele lastige ringmaat en zit tussen maten in. Oh ik ben zo blij met mijn ring!

10 Reacties

 1. Sann
  11 januari 2013 / 20:06

  Fijne producten! Ik heb nog nooit wat besteld op ebay, heb je tot nu toe alle producten gekregen die je besteld had?

  Ps ik zie je website anders op mn iphone, klopt dat?

  • 12 januari 2013 / 18:12

   Hee Sanne!

   Het klopt helemaal dat je mijn site anders ziet op je telefoon. Ik heb sowieso een nieuwe layout en als je mijn site via je mobiel kijkt dan zie je het mobiele thema.

   Ik heb al heel vaak iets besteld op e-bay en ik al die jaren dat ik het doe is twee keer iets niet binnengekomen. Toen ging het gelukkig om hele kleine prijsjes! Het is toch een risico dat je neemt door te bestellen op e-bay.

 2. 11 januari 2013 / 20:51

  De eyeliner van catrice ligt hier nog om geprobeerd te worden, toch maar eens gaan doen haha

 3. 11 januari 2013 / 21:02

  Leuke favorieten! Dat paletje van Too Faced heb ik ook.

 4. 11 januari 2013 / 23:32

  Super leuke ring, het zoeken op eBay naar de leukste en goedkoopste producten is ook een sport 🙂
  Het palette van Too Faced is ook een van lijn favorieten!

 5. Joyce
  20 januari 2013 / 15:28

  haha ik kan echt niet overweg met die eyeliner. Ziet er niet uit helaas 🙁

 6. LindaB
  26 januari 2013 / 20:50

  Het too faced palette heb ik zelf ook. Zeer fijn palette indd 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx