FOTD: Naturel look

De laatste tijd heb ik het erg druk op het werk en heb ik weinig tijd om een uitgebreide ooglook te maken. De laatste tijd draag ik regelmatig dit soort looks. Ik maak deze look regelmatig en ik kies of de 3D oogschaduws van Essence of het nieuwe nude palette van Catrice. Beide producten vind ik overigens echte budgetaanraders!  Vandaag had ik geen zin in felle lippen, maar dat kon natuurlijk erg goed bij deze look. Als ik ga werken dan draag ik geen felle kleuren op mijn lippen, maar ga ik gewoon voor lekker naturel!

Ik heb deze ooglook gemaakt met een combinatie van kleuren van de Essence 3D oogschaduws en het Catrice Nude palette. Over het nude palette van Catrice heb ik geen review geschreven, omdat ik vond dat het weinig toe te voegen had na die talloze reviews.

Gebruikte producten:

 • Nivea Dagcrème 
 • Prime and fine van Catrice
 • Catrice Photofinish foundation 020
 • Wenkbrauwpotlood van Rimmel in Hazel & Wenkbrauwpotlood van Hema in 010
 • Essence 3D oogschadaduws
 • Catrice absolute nude palette
 • Catrice lashes to kill ultra black mascara
 • Essence Stays no matter what eyeliner
 • Lipgloss van Essence (oude collectie)
 • Giggly blush van MAC

Wat voor look dragen jullie dagelijks naar jullie werk/school?

 

18 Reacties

 1. 8 maart 2013 / 06:32

  Iedere dag bruintinten op de ogen en wat onopvallends op de wangen, maar wel met knalrode lippen

 2. 8 maart 2013 / 09:36

  Het staat je heel mooi, zelf ben ik niet zo van het naturel maar het staat je heel mooi

 3. 8 maart 2013 / 12:52

  Mooie look! Leuke blouse heb je aan, mag ik vragen waar die vandaan komt?

  • 8 maart 2013 / 16:20

   Het is geen blouse, maar een spijkerjasje! Ik heb die vorig jaar bij H&M gekocht!

 4. lynet
  8 maart 2013 / 20:45

  Staat heel erg mooi, en je full face foto is ook super leuk! je haar zit zo leuk

 5. 9 maart 2013 / 09:49

  Als ik zoiets zie onder het kopje “naturel”, denk ik altijd: WAAA, i need to more with my make-up! Haha, ik kom vaak niet verder dan eyeliner en mascara. Maar daar komt verandering in! You’ve inspired me.

  • 9 maart 2013 / 10:08

   Wat geweldig om te horen dat ik je heb geïnspireerd! Misschien eens leuk om wat oogschaduw te proberen? Daar kan je look al helemaal mee veranderen en het blijft als je natuurlijke tinten gebruikt, toch nog lekker naturel! Succes ermee Merel! 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx