Fuzzy Coats van Sally Hansen

De schattige Fuzzy Coats van Sally Hansen, had ik al langere tijd op het oog. Een nagellakje (topcoat) met allemaal leuke fuzzy stukjes erin, daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar. Zijn deze lakjes ook leuk om zo te dragen, of alleen maar als topcoat?

Vanaf nu creëer je in een handomdraai unieke nagels met de nieuwe vezeltextuur formule van Sally Hansen! Ontdek de nieuwste trend in nail art met de innovatieve nagellaklijn van Sally Hansen: Fuzzy Coat. De eerste Textured Nail Color in Nederland!

Sally Hansen heeft, geïnspireerd door de krachtige structuurthema’s die te zien waren in de laatste catwalkshows, een nieuwe en exclusieve nagellakformule ontwikkelt. Met deze nagellak creëer je een verrassend en speciaal effect en worden je nagels de blikvanger van iedere look! Een nagellak die alle andere overtreft. De baanbrekende formule creëert bijzondere optische effecten en geeft je nagels een opzienbarend reliëf-effect. Zo ontstaat een matte finish met het effect van een vezelachtige structuur wat eruit ziet als een multidimensionaal netwerk van kleur

Ik ontving Peachy Fuzz & All Yarned up en ik begon meteen met het testen van deze fuzzy lakjes.  De verpakking van de lakjes ziet er prima uit, de verpakking is hetzelfde als we van Sally Hansen gewend zijn. Ik vind dat Sally Hansen nog wat meer naamsbekendheid mag krijgen in Nederland en ik hoop dat het merk met deze, te leuke fuzzy coats, ook wat meer bekendheid krijgt in Nederland. Ik moet zeggen dat Sally Hansen in de drogist, altijd op het onderste plankje wordt gepropt, waar eigenlijk ook geen mens kijkt. Geef Sally Hansen een mooi schap, wat het merk waard is!

De fuzzy coats zo op zichzelf, zonder basis lakje eronder, vind ik niet zoveel aan. Ik had dat al verwacht, want ik zag al meteen dat het echte topcoats zijn voor over een ander lakje heen.

All Yarned up, twee laagjes. Het effect is niet erg heftig zo zonder basis lakje.

Peach Fuzz, twee laagjes.

Ik vind het een hele leuke uitvinding om een een vezelstructuur in een nagellakje te stoppen. Ik vind de vezels wel heel erg gek aanvoelen, daar moest ik echt wel even aan wennen. Ik heb eerst de hele dag over mijn nagels zitten aaien, omdat ik het nooit zo prettig vind als mijn nagels geen gladde structuur hebben. De fuzzy coats, hebben een hele ruwe structuur en mocht je dat vervelend vinden, kan je het nog wel oplossen om een gewone topcoat aan te brengen over de fuzzy coat heen.

De fuzzy coats zo alleen als basislak zijn niet zo spannend, maar over een donker lakje, zoals deze van Rimmel, vind ik het echt een heel tof effect geven aan je nagels.

De Fuzzy Coats zijn verkrijgbaar in 7 soorten en ze hebben een adviesprijs van €9,99. De Fuzzy Coats van Sally Hansen zijn verkrijgbaar bij ICI Paris XL en de drogist.

19 Reacties

 1. chucky1012
  12 september 2013 / 06:13

  Zo mooi….. 😉

  Xoxo

 2. 12 september 2013 / 08:52

  Ik vind dit zulke grappige nagellakjes!

 3. Tessa
  12 september 2013 / 09:01

  Ik ben heel benieuwd hoe Peach Fuzz staat over een gouden of rode onderlaag. Denk dat ie er dan helemaal uitspat! Deze is dan ook mijn favoriet. Lekker zomers!

  • 15 september 2013 / 20:16

   Dat is ook wel een goed idee, dat ik ga ik eens proberen!

 4. 12 september 2013 / 09:38

  Ik vind dit zo ongelofelijk leuk! Over een donker lakje staan ze inderdaad echt super, leuke combinatie heb je ervan gemaakt 😀 ik ben verliefd hoor!

 5. 12 september 2013 / 15:04

  Ik vind dit echt een hele leuk en schattige nagellakjes

 6. Floor
  12 september 2013 / 15:19

  Met paars er onder vind ik het mooiste:)

 7. 12 september 2013 / 21:03

  Ik ben verliefd..! Echt stapelverliefd 🙂 Op de Fuzzy Coats van Sally Hansen 😉 Ik heb Tight Knit (wit-blauwe combi) en dit in combi met een blauwe basis nagellak is ‘awesome’ 🙂 Dan kan ik mijn ogen er niet vanaf houden.

  • 15 september 2013 / 20:16

   Ik blijf er ook de hele tijd naar kijken als ik de Fuzzy Coats draag! Tight Knit ziet er ook erg mooi uit 🙂

 8. 16 september 2013 / 17:08

  Ik heb ze van een ander merk, dat is momenteel tijdelijk verkrijgbaar bij Etos, die hebben hele leuke kleuren. Ik vind het geweldig, maar wel verschrikkelijk om eraf te halen!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx