Halloween-nails

Halloween een feest wat wij in Nederland niet vieren. Er zijn wel een paar halloweenparty’s in Nederland, ook onder andere Enchantra komt met een Halloweenparty. De Halloweenparty bij Enchantra is trouwens ontzettend leuk! In Amerika vieren ze Halloween echt als een groot feest met de gekste kostuums. Ze leven zich helemaal uit met Halloween. Halloween zou niets voor mij zijn, vond de huizen in Walibi Halloween al horror genoeg.  Ik vind het wel altijd leuk om nail-arts te maken met de thema’s die actueel zijn op dit moment. 

Als basislak ben ik mijn stash ingedoken voor een zwart lakje. Ik kwam uit bij een lakje van de Essence Twilight limited edition met de naam Hurt me if you can. Een zwart lakje met zilveren mini glitters erin. Vervolgens heb ik met konad wit een patroon gestempeld die mij erg deed denken aan een spinnenweb.  Ik wilde ook oranje/rode spinnen op mijn nagels stempelen, maar de stempels zijn niet zichtbaar als spinnen. Je zag alleen maar wat rode vlekken, maar toen ik het even goed bekeek vond ik het er nog wel tof uitzien.  Ik heb er nog wat extra rood bij gestempeld met een sponsje, zodat het van veraf bloedvlekken lijken. Heerlijk luguber!

Ondanks dat ik niet helemaal heb weten te bereiken met deze nail-art wat ik in gedachten had, toch vind ik deze nail-art wel helemaal binnen het thema Halloween passen.

12 Reacties

 1. 26 oktober 2012 / 17:36

  Zonder dat rode vind ik dit erg leuk! Zijn die nagelstempels een beetje fijn?

 2. 26 oktober 2012 / 18:35

  Wat leuk dat je ons AURYNween feest noemt, dankjewel. Gaan we je zondag ook zien?

  Leuke nailart. Misschien wat je in gedachten had, maar zeker wel geslaagd!

 3. 26 oktober 2012 / 19:33

  Ziet er heel erg leuk uit en past inderdaad heel goed in het Halloween thema.

 4. 28 oktober 2012 / 11:28

  Wat een werk! Prima nailart voor Hallowween hoor:)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx