Herfst inspiratie #1

Inspiratie op het internet is het leukste om op te doen. Urenlang kan ik mij vermaken op het net met het bekijken van plaatjes via instagram, tumblr of gewoon via google. Een soort online magazine! De herfstitems vind ik prachtig om naar te kijken. Vandaag is het dan de beurt aan mooie creatieve creaties met bladeren, pompoenen en kaarsen. Je krijgt helemaal een warm gevoel van de mooie herfstkleuren. Ik kan er in ieder geval van genieten en hopelijk jullie ook met deze inspiratiepost!

Share:

10 Reacties

 1. 4 oktober 2012 / 13:35

  Zalige foto’s
  En ik wil echt wel van die rode-met-witte-stippen paddestoelen in de tuin!

 2. 4 oktober 2012 / 14:10

  Ahh leuk!! Helemaal zin in de herfst (zolang de zon schijnt, haha)

 3. 4 oktober 2012 / 19:17

  Leuk onderdeel van de herfst. Het ziet er allemaal super gezellig uit 🙂

 4. 4 oktober 2012 / 20:54

  We hadden een schaal versgeraapte kastanjes op tafel, maar helaas zijn die iets te verleidelijk voor de hond:)

 5. 4 oktober 2012 / 21:07

  Like like like!

  Liefs, Mariette

  Ps. Nu 2 winacties op mijn blog!

 6. Sann
  4 oktober 2012 / 21:44

  Op mn stage verkopen ze ontzettend leuke handgemaakte herfst artikelen dat ik ze niet kon laten liggen. Leuk artikel!

 7. 5 oktober 2012 / 12:18

  Heel erg leuk artikel! Ik kan zo genieten van al deze herfst dingetjes. Ik heb zelf alweer wat verzameld om een dienblad te vullen met mooie herfst spulletjes en ook heb ik 2 pompoenen gekocht.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx