Herfstcollectie Zara

Ik vind Zara wel heel erg leuk, maar in de vestiging in Amsterdam (die nu gesloten is) kon ik toch nooit iets vinden. Te rommelig, teveel kleding. Ik weet nooit zo goed wat dat nou was. Ik zag vaak genoeg leuke kleding op de site, of aan bij mensen en als je dan vroeg waar ze dat gekocht hadden was meestal het standaard antwoord bij de Zara. Why? Waarom kan ik nooit iets leuks vinden in – de voor mij – grote chaos in de winkel. Tuurlijk heb ik er ooit wel iets gekocht, maar de items zijn zeker op één – misschien twee handen? – te tellen. Op de site kan ik wel vaak leuke dingen vinden, maar soms vind ik items toch veel te duur en kies ik toch weer voor een ‘H&Mtje’. Toch zie ik in de herfstcollectie van Zara weer prachtige items!

Er zitten in de collecties wel een aantal tuttige items die ik verschrikkelijk vinden, maar de prachtige bloemenprints, I love it! De lange zwierige jurks met print vind ik ook helemaal geweldig en evenals de stoere items.

8 Reacties

 1. chucky1012
  5 augustus 2013 / 23:12

  Er is veel moois bij! Ik hou van black met een streepje!
  Ook de jurken met flowers zijn prachtig…..
  😉

 2. 6 augustus 2013 / 12:41

  Als je eens een keertje bij Hilversum in de buurt bent, moet je daar naar de Zara gaan. Dies lekker overzichtelijk terwijl hij niet klein is!

  • 6 augustus 2013 / 13:53

   Bedankt voor de tip Tirza! Dat ga ik onthouden! 😀

 3. linda
  6 augustus 2013 / 23:54

  Er zitten mooie dingen al kom ik zelf ook zelden bij Zara

 4. 7 augustus 2013 / 11:59

  Ik vind de foto’s echt gaaf. Minimalistisch maar toch vrouwelijk.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx