Het eerste half jaar – De outfits!

Ik vind het zo nu en dan leuk om outfitfoto’s te delen. Ik deel regelmatig outfitfoto’s via Instagram, maar ik trek er ook wel eens op uit om mijn outfit te laten fotograferen. Ik vond het eens leuk om het eerste half jaar in outfits op mijn site te zetten. Ik vind het zelf altijd erg leuk om te zien wat voor outfits ik aan heb gehad en welke outfits ik nu nog steeds graag draag. Mijn groene cargo jas is een favoriet en die combineer ik dan ook regelmatig met een zwarte of donkerblauw jeans.

De gehele outfit kan je hier zien.

De outfitpost die ik als laatste heb laten zien op mijn site.  Een lekkere basic outfit, met één van mijn favoriete broeken van de H&M, die ik vorig jaar aan mijn garderobe heb toegevoegd. Veel basic items, maar toch nog een opvallend geheel door de broek & de All Stars.

Eén van de outfits die jullie pas hebben gezien is deze (gehele post). Ik kocht namelijk in Amsterdam deze leuke luchtige broek & mijn nieuwe Allstars (die helaas vol modder zitten, van het weekendje Keulen..).

De legging viel niet zo in de smaak, zelf vind ik het niet zo storend staan. Ik ga pas met temperaturen boven de 20 graden met blote benen naar buiten en dan moet ik het wel écht bloedheet hebben. Tuurlijk geef ik toe dat het met blote benen vast mooier had gestaan, dat het jurkje nét even beter uit was gekomen.

Een lekkere stoere, baggy outfit op één van de eerste lentedagen!

Nog een foto met mijn oude camera, en wat een verschil is er te zien hè. Ik ben zo blij met mijn spiegelreflex! Beste aankoop van het jaar 2013. De gehele outfitpost, waarin ik compleet wegwaai hier aan het water, is hier te zien. Rondom mijn appartement staat altijd heel veel wind, dus jullie zien regelmatig mijn haren wapperen op foto’s.

Mijn favoriete zomerjas, mijn groene cargo! Eén van mijn beste aankopen op fashion-gebied.

Welke outfit spreekt je het meeste aan en waarom?

16 Reacties

 1. 10 juli 2013 / 06:24

  de stoere outfit met de vans, spijkerblouse en jeans vind ik super!

 2. chucky1012
  10 juli 2013 / 07:10

  Leuke foto’s en fijn om terug te kijken!
  Draag je nooit sieraden?

  Fijne en hele mooie dag…..

  Xoxo

 3. 10 juli 2013 / 07:17

  leuk om terug te zien!
  ik heb nog outfitfoto’s van 3 jaar terug!
  liefs,
  denise

 4. 10 juli 2013 / 08:58

  leuk om te zien, je staat erg pretty in peachy/koraal tinten 😀

 5. 10 juli 2013 / 22:32

  De 1e en de laatste outfits zijn het leukst 😀
  Maar ze staan je allemaal leuk!

 6. Linda
  11 juli 2013 / 19:51

  Vind ze eigenlijk allemaal wel erg leuk, maar de broek die je in Antwerpen kocht met dat printje en je spijkerjack vind ik echt leuk, even als je jurkje.

 7. Priscella82
  12 juli 2013 / 00:16

  Leuke outfits ben helemaal weg van je jurkje waar heb je die gekocht als ik vragen mag? 🙂

  • 12 juli 2013 / 12:38

   Het peach kleurige jurkje komt van de H&M. Ik heb hem wel in de sale gekocht, dus hopelijk is die er nog!

   • Priscella82
    12 juli 2013 / 22:23

    Oke dankjewel ben bang van niet maar ga toch ff kijken

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx