Hoe krijg je perfecte, gezondere nagels? Met het Trind Perfect System

Wie wil er nou geen perfecte, gezonde nagels? Ik heb lange tijd in mijn leven erg zwakke nagels gehad, omdat  ik gewoon weg de verzorging niet wist te vinden voor mijn nagels. Nu gebruik ik alweer bijna twee jaar de producten van Trind en ik kan gewoon niet meer zonder. Sinds dat ik de producten van Trind gebruik zijn mijn nagels stevig, zien mijn nagelriemen er gezond uit.  Mijn handen, nagels en nagelriemen hebben heel veel te voorduren in de Kinderopvang en ik moet meteen toegeven dat mijn nagelriemen niet op zijn best zijn dit moment doordat ik ziek ben geweest. De producten van Trind zijn vrij prijzig, maar je doet er ontzettend lang mee. Dit is de derde keer in twee jaar tijd dat ik de producten van Trind opnieuw heb gekocht. Dus ik vind dat je zeker lang doet met de producten en dat je zeker het geld er uithaalt.  Luister vooral naar mijn video om te horen hoe geweldig ik deze producten vind!

Trind Cosmetics is een Nederlands bedrijf dat unieke producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging. De producten van Trind onderscheiden zich omdat ze zijn gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel. De producten van Trind zorgen ervoor dat de nagel sterker en mooier wordt, zonder dat de natuurlijke opbouw van de nagel wordt verstoord. Trind legt zich vanaf haar oorsprong toe op de ontwikkeling en stimulering van de natuurlijke groei van de nagel.

Trind is verkrijgbaar in drogisterijen, parfumeriezaken, warenhuizen, manicurezaken en schoonheidssalons. Bekende verkooppunten zijn onder andere: Douglas, Etos, DA en Bijenkorf. Neem een kijkje op de site van Trind

4 Reacties

 1. 30 september 2012 / 12:36

  Na meer dan de helft van mijn extra sterke Herome nagelverharder te hebben gebruikt zie ik absoluut geen verbetering. Mijn nagels splijten enorm en ik heb er nu genoeg van. Volgende week koop ik een set van Trind!

 2. 30 september 2012 / 14:14

  die Nail Repair vind ik zo fijn!
  de ander producten heb ik nog neit geprobeert, misschien toh eens doen..

 3. 30 september 2012 / 16:56

  Trind is niks voor mij er zit wat in de formule wat te agressief is voor mijn nagels sindsdien heb ik zwakke streperige nagels

 4. 30 september 2012 / 23:44

  Ik ga trind nog wel een keer proberen. Iets wat al heel lang op mijn lijstje staat. Ik ben wel benieuwd of het ook voor mijn nagels daadwerkelijk gaat werken.
  Liefs xxx

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx