Hoe zie ik mijzelf over 10 jaar?

Op de blog van Ester kwam ik deze leuke, maar super persoonlijke tag tegen. Hoe zie ik mijzelf over 10 jaar wat betreft uiterlijk, innerlijk, relatie en huisdieren? Het is een tag waar ik echt even voor moest gaan zitten en rustig nadenken over de vragen.  Ik word in april 25 en over 10 jaar ben ik dus 35 jaar, blehh als ik dat getal zo zie staan voel ik mij oud worden.

Innerlijk: Qua innerlijk zal ik niet heel erg meer veranderen denk ik. Ik ben inmiddels dus al 25 en er is qua innerlijk al wel het één en ander veranderd. Ik was vroeger erg introvert en kon zelfs ook wel verlegen zijn.Nog steeds kan ik niet zeggen dat ik extrovert persoon ben, rustig zal ik altijd wel blijven. Ik vind er ook niets mis mee dat je rustig bent, kan namelijk niet zo goed tegen onwijs aanwezige extroverte persoonlijkheden. Ik vind het leuk voor een avondje, maar dan heb ik liever gewoon weer de rust om mij heen.

Uiterlijk: Ik zal qua uiterlijk wel veranderen. Je wordt toch ouder en wijzer door de jaren heen. Voor de rest heb ik niet echt periodes gehad dat ik er anders uitzag dan nu. Ik heb geen periodes gehad in de puberteit dat ik bijvoorbeeld een gothic of skaterperiode had. Ik ben meer een meisje die toch wel van mode houdt en daar ook wel wat geld aan uitgeeft. Niet dat ik honderden euro’s per maand aan kleding uitgeef, maar ik vind dat ik wel regelmatig iets nieuws koop. Ik hoef ook niet perse alles te hebben wat in de mode is, maar het beïnvloed wel mijn stijl.

Qua kledingstijl, heb ik de loop van de jaren toch wel iets meer een eigen stijl gecreëerd en ik krijg veel complimentjes over mijn kledingstijl/keuze.  Over 10 jaar zal ik nog steeds gek zijn op jurkjes, vrolijke kleuren en blazers. Ik draag graag een combinatie van wat er in de mode is, met een stukje eigen stijl. Toch zal mijn kledingstijl wel veranderen, want als ik 35 ben hoop ik moeder te zijn. Wie weet kom ik dan voor het eerst in mijn leven echt heel veel aan en verander ik van maat? Ik heb al jaren dezelfde kledingmaat en dat is echt ideaal. Ik ben wel nieuwsgierig hoe ik er mee om zou gaan als mijn gewicht zou toenemen.

Woning: Over 10 jaar woon ik zeker niet meer in een huurhuis. Ik wil binnen een paar jaar met mijn vriend een huis gaan kopen. Ik hoop in een leuk, het liefst wat vrijstaand huis te kunnen wonen als wij daar de financiële mogelijkheden voor hebben. Anders is een nieuwbouw rijtjeshuis ook prima, met een klein tuintje.

Huisdieren: Over 10 jaar hoop ik dat onze lieve kat Senna nog leeft en dat wij dan al heel wat mooie jaren met haar achter de rug hebben. Wij zijn echte kattenmensen en ik denk dat er altijd wel een kat in ons leven zal zijn!

Relatie: Over 10 jaar hoop ik dat ik nog steeds gelukkig ben met Timothy! Wij zijn nu vier jaar samen en het gaat erg goed en wij zijn nog steeds super gelukkig samen!

12 Reacties

 1. 19 februari 2013 / 15:26

  Zo’n leuke tag! Hij is inderdaad vrij persoonlijk maar op blogs lees ik graag wat meer over de persoon achter de blog.

 2. 19 februari 2013 / 16:12

  Zeker persoonlijk- erg leuk om te lezen

 3. Nikita
  19 februari 2013 / 16:50

  leuke tag, maar hij doet je inderdaad wat nadenken over de toekomst he

 4. 19 februari 2013 / 19:52

  Heel persoonlijk en daarom erg leuk om te lezen!

 5. 19 februari 2013 / 21:24

  Wat een leuk artikel Kelly, ziet er goed uit allemaal!

 6. 22 februari 2013 / 15:27

  Leuke tag! Ik ben inmiddels al 11 jaar verder dan jij en ik kan je eerijk zeggen: het valt reuze mee! 😉

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx