Look of the day – Humming Bird

Humming bird? Dat is de prachtige zeegroene kleur die ik als lijntje onder mijn ogen heb gebruikt. Deze mooie kleur komt uit het Monaco palette van Sleek (Mediterranean collectie) en deze kleur gebruik ik graag op mijn onderste wimperrand. Voor de rest heb ik gebruik gemaakt van mijn nieuwe Kiko palette. Wat hou ik toch van Kiko, waarom wordt het nou niet gewoon in de drogist op de hoek verkocht?

Gebruikte producten voor deze look:

Als ik even zin heb in iets anders dan kies ik toch snel voor een lijntje onder mijn ogen. Paars, groen, zeegroen of blauw dat zijn toch wel mijn favoriete kleuren. Ik kies nu ook vaak voor de blauwe mascara als ik net even iets anders wil.

Wat is jouw favoriete look deze zomer? 

13 Reacties

 1. chucky1012
  9 augustus 2013 / 06:28

  Wat een prachtige look!
  Mooie kleur groen…. en ik draag altijd alleen maar blauwe mascara en dat is toch net even anders dan de gewone zwarte!

  Fijne dag….

  Xoxo

 2. 9 augustus 2013 / 07:38

  Heel erg mooi! Ik heb zo’n look al lang niet meer gemaakt. Ik gebruikte ook graag een opvallend kleurtje onder mijn ogen! Was het eigenlijk alweer een beetje vergeten, thanks for reminding! 😉

 3. 9 augustus 2013 / 13:26

  Mooi hoor! Staat je goed. Ik ben ook helemaal verliefd op kiko!

 4. 9 augustus 2013 / 14:49

  Wat een prachtige look.Ik ben steeds meer benieuwd naar Kiko, als ik het ooit tegen kom dan ga ik zeker wat kopen:D

 5. 9 augustus 2013 / 18:13

  Prachtige look! Komen je ogen mooi uit… En die eerste foto, wauw!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx