I love… blueberry & smoothie

Vandaag is het tijd om jezelf onder te dompelen in een lekkere bosbessen-smoothie. Let the good times roll! Misschien heb je de I love.. producten wel eens gezien bij Douglas? Ze vallen erg op in de Douglas, want het is een kleurrijke wand, waar de producten van I love.. staan uitgestald. Voor iedereen wat wils, kokos, vanille, aardbei, bosbessen…  allemaal stuk voor stuk heerlijke smaken ehhh geuren. Deze producten, de bosbessen-smoothie is helaas niet om op te eten, maar om te gebruiken onder de douche en om je lichaam mee in te smeren, ook heerlijk!

Bish, bash, bosh! Zet je schrap, als mijn zoete geur van sappige bosbessen en zachte yoghurt tot actie overgaat en de zintuigen optimaal verfrist en versterkt. Het feest kan beginnen!

De I love.. producten vind ik er erg mooi uitzien en doen mij wel sterk denken aan Philosophy.

De bubble bath & shower crème ruikt zoet en fris tegelijk. Ik heb al eerder eens een keer de strawberry milkshake geprobeerd en die vond ik net even te zoet, maar blueberry & smoothie vind ik zoet en fris tegelijkertijd.  De inhoud van de fles is 500 ml en dat is een hele hoeveelheid. Ik vind de inhoud vrij veel, want ik ben iemand die meerdere showergels/creams in de badkamer heb staan. Dus ruik ze in ieder geval even voordat je ze koopt, van sommige soorten zijn echt onwijs zoet.

De bubblebath & showercream schuimt enorm en het is echt genieten met deze bosbessensmoothie onder de douche. Bovendien staat het flesje nog eens erg leuk op de badkamerplank of onder de douche. Ik vind de bubblebath & showercream niet erg verzorgend voor de huid. Je hebt echt wel een bodylotion of een butter nodig na het douchen om je huid nog even extra te verzorgen, dan alleen maar met deze bubblebath & showercream.

Deze body butter heeft dezelfde zoete en frisse geur als de bubblebath & showercream, waardoor de geur nog wat versterkt wordt door het aanbrengen van de body butter.  De body butter is aan de dunne kant voor een butter. Ik vind het eerder een bodylotion, maar ondanks de dunnere substantie vind ik de werking van de body butter wel erg fijn. Mijn huid wordt enorm zacht van deze body butter en de geur blijft gedurende dag, door de combinatie van beide producten, nog wel even hangen. Gebruik je de producten los van elkaar, dan vervliegt de geur een stuk sneller.

De I love..  lijn is exclusief verkrijgbaar bij Douglas en is verkrijgbaar in meerdere soorten en geuren. Verkrijgbaar zijn onder andere Strawberry Milkshake, Vanilla & Ice Cream, Coconut & Cream, Peaches & Cream etc. Je moet gewoon eens gaan ruiken aan de verschillende geurlijnen.

De bodybutter & de bath- en showercream kosten per stuk €6,95 en zijn exclusief verkrijgbaar bij de Douglas!

16 Reacties

 1. 18 mei 2013 / 06:22

  Deze geur lijkt me heel lekker! Ik ben benieuwd hoe die in het echt ruikt

 2. 18 mei 2013 / 07:31

  Ze zien er goed uit! Ik ben erg benieuwd naar de geur.

 3. 18 mei 2013 / 09:40

  Lijkt me echt heerlijk! Helaas heb ik nog teveel douche producten staan haha!

 4. 18 mei 2013 / 10:51

  Heb ze toevallig van de week nog geroken! Erg lekker zijn ze.

 5. 18 mei 2013 / 11:06

  Ik heb de handcrème en bodybutter van Vanilla & Ice Cream en ik vind ze fantastisch! 🙂

  Xoxo Daphne

 6. 18 mei 2013 / 11:16

  Ik ben erg nieuwsgierig naar hoe deze geur in het echt ruikt! Leuke verpakkingen 🙂

 7. 18 mei 2013 / 11:53

  Deze lijkt me heerlijk! Ik heb zelf de oranje variant.

 8. 18 mei 2013 / 14:16

  Deze geurlijn heb ik nog niet geprobeerd maar lijkt me erg lekker! Ik ben al jaren fan van de Raspberry. 😀

 9. 18 mei 2013 / 14:33

  Nog nooit geprobeerd, blueberry is niet echt mijn geur maar wel leuk dat er nog andere geuren zijn!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx