Get the Londen Look | Rimmel In the Mix!

Vandaag allerlei producten van Rimmel en dat allemaal in een ´mix artikel´. Het leek mij wel leuk om al deze producten in één artikel te doen, zodat jullie meerdere producten van Rimmel in één blogpost zouden zien. Zo kunnen jullie precies lezen wat ik van de producten vind.  Ik vind Rimmel echt een heel fijn merk. Ik heb al meerdere soorten nagellakjes van Rimmel getest en daar ben ik altijd erg tevreden over geweest. De lipsticks van Rimmel/Kate Moss vind ik ook erg fijn en die gebruik ik nog steeds graag.

In dit artikel behandel ik de Scandal Eyes mascara en de Scandal Eyes Thick & Thin eyeliner. De lakjesvan de Rimmel Salon Pro lijn in de kleuren 307 Grape Sorber en 447 Army Blue en de fijne Apocalips van Rimmel in de kleur Phenemon komt ook voorbij. In dit artikel bespreek ik deze vijf producten en laat ik swatches zien. Wat vind ik van deze producten?

Twee nagellakjes van de Rimmel Salon Pro lijn. Ik heb de 307 Grape Sorber en de 447 Army Blue geswatchd.

Grape sortbet is duidelijk niet mijn kleurtje dit soort licht roze kleurtjes matchen nooit mooi met mijn huidskleur en bovendien lakt dit kleurtje ook wel heel erg streperig. Op de foto’s draag ik twee laagjes en een derde laagje had geen kwaad gekund. Ik hou gewoon meer van donkere kleurtjes.

Army blue is echt een heel mooi kleurtje, echt een Kelly kleurtje. Ik ben dol op dit soort creamy, blauwe lakken.

De Salon Pro lakjes van Rimmel bleven bij mij 2 a 3 dagen goed zitten en dat is voor mijn doen erg lang. Ik heb nogal zwakke nagels en doordat ik met mijn handen werk, blijven maar weinig lakjes een paar uur op zijn plaats.

Consumentenadviesprijs: € 6,99

CollagerrHerbeleef de onafhankelijkheid van de sixties: de vrijheid van meningsuiting en belangrijker nog, de vrijheid van verleiding. Dankzij de zandlopervorm volgt het borsteltje van ScandalEyes Retro Glam perfect de vorm van de wimperlijn waardoor elke afzonderlijke wimper omhoog en naar voren wordt geduwd. De unieke vorm is zo ontworpen dat zelfs de allerkleinste wimpertjes worden bereikt met als resultaat extra grote ogen en extra veel volume. Maar het wordt zelfs nog beter: met deze mascara heb je geen last van vervelende klontjes die je sexy ogen ruïneren.

Londen, de bakermat van de moderne stijl en natuurlijk van Rimmel, heeft altijd al de trend gezet. De verpakking van de ScandalEyes Retro Glam Mascara is scherp, avant-gardistisch en geometrisch: gewoonweg eye-conic! Cirkels, ronde vormen en een elegant kleurschema van monochroom zwart-wit vormen een eerbetoon aan de ontwerpers uit die tijd.

Mooie lovende woorden over de SandalEyes mascara, maar hoe is deze mascara op mijn wimpers? Mijn wimpers worden er wel een heel stuk langer van, maar ik heb zelf niet het idee dat dit borsteltje al mijn wimpers pakt. In mijn binnenste ooghoek zie je namelijk dat die haartjes maar matig zwart zijn. Het borsteltje voelt wel prettig op mijn wimpers, maar ik mis hier en daar wat volume.

Consumentenadviesprijs: €12,99

Gebruik de ScandalEyes Thick & Thin Liner voor een extra dramatische en opvallende look. De eyeliner heeft een unieke schuingevormde 3D-punt, waarmee je moeiteloos een perfect gevormde dikke of dunne lijn tekent. In één simpele beweging creëer jij een sixties-look. De eyeliner beschikt over een nieuwe formule met een hoge concentratie aan kleurpigmenten voor een intens zwarte lijn die in slechts drie seconden droogt en tegen alles bestand is. Gebruik de eyeliner in combinatie met Rimmel ScandalEyes Retro Glam-mascara om je sixties-look helemaal compleet te maken. Get The London Look!

Het is wel even wennen met het aanbrengen van de eyeliner.  Het is een eyeliner stift, met een schuingevormd kwastje, dus als je de ene kant gebruikt wordt het een dunne lijn en als je de stift andersom houdt komt er een dikke lijn. De lijn droogt ontzettend snel echt binnen een paar seconden en blijft gedurende de dag op zijn plek. Een regenbui en een douchebeurt overleefd deze eyeliner ook gelukkig!

Consumentenadviesprijs:  €7,99

Phenomenon op mijn lippen, het ideale nude-kleurtje! Ik heb al eens eerder over de geweldige Apocalips geschreven en ik vind ze allemaal even fijn. Ze blijven lang zitten en de kleuren zijn heel erg gepigmenteerd. Deze nude kleur, vind ik erg mooi! Ik had voor de rest alleen nog maar felle kleuren, dus een nude kleurtje was zeker welkom.

Consumenten adviesprijs:  € 10,99

Wat vond je van zo’n uitgebreid artikel, met diverse producten in the mix? Welke producten spreken je aan?

15 Reacties

 1. chucky1012
  4 september 2013 / 06:15

  Waanzinnig mooie make-up!
  Ik ben fan van de army blue nagellak! Prachtige opvallende kleur!
  Ook de lipgloss ziet er geweldig uit!
  Ik heb er nl 1 van de vorige coll..

  Geniet van de zon…..

  Xoxo

 2. 4 september 2013 / 07:49

  Die apocalips vind ik echt heel erg mooi! Wat een geweldig nude kleurtje is dat zeg

 3. 4 september 2013 / 10:44

  Mooie look! Blauwe lakje vind ik echt mooi! En wat betreft de lipstick, ik weet nooit welke kleur ik moet kiezen… Denk dat deze te licht voor mij is!

 4. 4 september 2013 / 11:03

  Wat een mooie producten! 🙂 Army Blue (nagellak) vind ik trouwens een prachtige kleur blauw.

 5. 4 september 2013 / 11:38

  Ik heb die apocalips ook, heel erg mooi! Ik moet ‘m wel gedoseerd opbrengen, anders lijk ik ziek. Haha.

  • 4 september 2013 / 17:00

   Ik breng hem ook wel gedoseerd aan, want ik vind dan de kleur op zijn mooist!

 6. Linda
  4 september 2013 / 17:48

  Het zijn mooie producten, die blauwe nagellak heb ik ook en die is echt geweldig. De mascara geeft wel lengte, maar ik mis toch wel volume. De Apoclyps staat je erg mooi.

 7. 4 september 2013 / 21:38

  Dit vind ik een erg leuk artikel! Het is leuk dat er verschillende producten in 1 keer aan de orde komen 🙂
  Dat roze lakje vind ik ook echt niet mooi (zei je zelf ook al) maar de blauwe vind ik daarentegen prachtig!
  Deze lipgloss heb ik ook en ik moet zeggen dat ik nog niet zo goed weet wat ik er van vind. Volgens mij is ie net ff iets te licht voor mij, waardoor ie er bij mij niet zo heel mooi uit ziet.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx