In the spotlights | Favoriete Nederlandse/Belgische Beautybloggers

Iemand vroeg mij laatst wie mijn favoriete beauty- en fashionbloggers zijn. Ik had terug gemaild dat het mij wel leuk lijkt om het in een artikel te laten weten. Ik laat in deze editie mijn favoriete beautybloggers zien en over een paar dagen laat ik mijn favoriete fashionbloggers zien. Ik heb een aantal favoriete beautybloggers. Ik volg er eigenlijk wel een heleboel en op dit moment zijn deze vijf in willekeurige volgende mijn favoriete beautybloggers!

VeracamillaVera volg ik al een hele tijd en ik vind vooral haar foto’s, reviews en haar humor geweldig. Ze maakt allerlei looks van natuurlijke looks, tot look met felle kleuren en ze is regelmatig in een inspiratie bron voor mij! In al haar artikelen zit een vleugje humor en heb haar al eens mogen ontmoeten op een event, ze is ook nog een hartstikke lief!

BeautyillHelen en ik zijn ongeveer gelijk een beautyblog gestart en ik volg haar al vanaf het begin. Haar site is inmiddels heel erg gegroeid en ik ben erg trots op wat ze allemaal heeft bereikt ondanks haar chronische aandoening. Ze maakt de perfecte nail-arts en maakt hele mooie foto’s!

Marjolean: De perfecte nagellakswatches komen van Marjolein. Al haar foto’s zijn echt plaatjes om naar te kijken en ze heeft hele leuke diverse onderwerpen. Haar nagels zou ik wel willen hebben, die zijn echt perfect!

Joliette: Ik volg niet heel veel Belgische dames, maar de blog van Lisha vind ik echt super. Ze maakt hele mooie foto’s en op haar site komen voornamelijk highend producten voorbij, heerlijk al die luxe. Haar foto’s zijn echt plaatjes om naar te kijken.

Beauty Before BreakfastMaud is altijd heel erg snel met het reviewen van de nieuwe producten van Essence en Catrice en ik heb al bedacht voor dat de collecties in de winkel komen of ik ze wil hebben of niet. Maud bespaart mij een heleboel onnodige koopjes. Voor de rest maakt ze geweldige ooglooks!

Ik heb naast deze vijf favorieten nog een heleboel beautyblogs die ik erg leuk vind om te lezen. De volgende keer zal ik nog eens vijf favorieten beautyblogs in de spotlight zetten!

Welke beautybloggers vind jij erg leuk om te volgen en waarom? 

Bron tumblr

23 Reacties

 1. 27 februari 2013 / 15:13

  Toevallig volg ik al die blogs al hihi. Inderdaad erg leuke blogs!

 2. 27 februari 2013 / 16:18

  Ik volg ook misslipgloss.nl en beautygloss.nl. Vera volg ik ook! Ze onderscheidt zich echt met andere bloggers door haar humor en persoonlijkheid!

 3. 27 februari 2013 / 16:22

  Ik volg eigenlijk alleen Vera van jouw rijtje. Ik heb meer kleinere blogs die favoriet zijn 🙂

 4. Wendy (B)
  27 februari 2013 / 16:23

  Bedankt voor de tips 🙂 !

 5. 27 februari 2013 / 17:33

  Sommige kende ik nog niet. Ik heb even een kijkje genomen :)!

 6. 27 februari 2013 / 18:06

  5 super blogs! Ik volg ze ook allemaal 🙂
  De foto’s van Joliette zijn idd geweldig!!! 🙂

 7. 27 februari 2013 / 18:08

  Ik drukte te snel op verzenden haha
  Jij hoort ook bij mijn rijtje favoriete bloggers! Heerlijke reviews van o.a budget producten, persoonlijke berichten en je bent altijd eerlijk! 🙂

  • 28 februari 2013 / 16:45

   Ohh wauw Linda, ik voel mij even helemaal vereerd! Wat een groot compliment!

 8. Sanne
  27 februari 2013 / 18:40

  Leuke blogs! Ik kon ze nog niet. Beautyill zal ik zeker gaan volgen, heb helaas dezelfde aandoening. Vind het knap/leuk/en een inspiratie!

  • Sanne
   27 februari 2013 / 18:48

   Ik heb het een beetje raar geschreven maar bedoelde natuurlijk dat ik haar blog leuk/knap/en een inspiratie vind

 9. Sanne Stevens
  27 februari 2013 / 19:10

  Joliette vind ik een heel leuke blog,
  Mooie foto’s goed opgebouwd.
  Ik hou wel van de high end reviews !

 10. 27 februari 2013 / 19:47

  Veracamilla, Joliette en Beauty Before Breakfast volg ik ook allemaal, superleuke blogs.

 11. 27 februari 2013 / 20:41

  Vera Camilla is mijn all-time favoriete beautyblogger! Ze was de eerste die ik volgde en vind haar blog nog steeds één van de leukste!

 12. 27 februari 2013 / 20:55

  Dit zijn ook vijf van mijn favorieten, maar daar horen er nog wel een stuk of 300 bij :’) (bij wijze van spreken dan hè ;))

 13. 28 februari 2013 / 15:06

  Leuk om te zien (: de meeste ken ik idd ook wel!

 14. 2 maart 2013 / 19:07

  Dat zijn inderdaad heel leuke beautyblogs, ben het zeker met je eens! Stuk voor stuk superleuke meiden ook ^_^

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx