• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Inspiration| Love Tartan

Tartanprints, ik ben er echt dól op! Blousjes, sjaals, jassen, alles vind ik tof met een tartanprint. Ik heb nog een prachtig rood/zwart tartanblousje van C&A, die ik er ook dit jaar weer graag bij pak. Deze sjaal is niet helemaal tartan, maar past ook nog wat mij betreft in het straatje en daar ben ik ook dol op. Ik heb de laatste tijd wat inspiratie verzamelt met alles met de Tartan print. Vandaag deel ik mijn inspiratie met jullie én ik ben erg benieuwd wat jullie van deze trend voor de herfst vinden?

Ik vind alle kleuren ruitjes super tof en mijn favoriete zijn toch wel de rood/zwart en de groen/zwarte combinatie. Ik vind het een hele leuke trend voor de herfst. Het printje en alle diverse kleurtjes passen toch wel erg goed bij de vallende blaadjes. Blousjes en sjaals zijn toch wel favoriet!

Bronnen: 1,2,3,4,5,6

Wat vinden jullie van de tartanprint?