Irresistible chocolates

Komt deze look jullie bekend voor? Dat kan kloppen, want ik droeg deze alook al eerder in deze video en vandaag laat ik dan wat foto’s van deze look zien. De ooglook heb ik gemaakt met één van de Essence 3D oogschaduw die ik laatst kocht. 

Ik vind het in de lente/zomer altijd erg fijn om wat meer peachy tinten te dragen. Vorige week was er zo’n heerlijk lente zonnetje en kreeg ik meteen de behoefte om weer mijn peachy liptinten op te zoeken. Ik zal binnenkort ook zeker weer een ooglook maken met mooie peachy/oranje tinten! Ik draag in de lente en zomer veel meer kleur op mijn ogen dan in de winter. Ik zit met mijn oogschaduws nog steeds met het wintergevoel, want ik wijk eigenlijk bijna niet af van nude/bruin en groentinten.

Vooral de licht bruine tint vind ik echt prachtig! De donkere tint gebruik ik regelmatig in mijn crease, maar deze keer heb ik deze kleur gelaten en heb ik alleen maar met één kleur een look gemaakt.

Ik krijg ook steeds complimenten over mijn bril! Ik heb liever mijn lenzen in, dat kijkt wat rustiger. Het is meer mijn eigen idee dat het niet staat, want iedereen vind het erg leuk staan.

De look heb ik afgemaakt met heftige eyeliner, vind het zelf even net te heftig en te rommelig! Ik ga de volgende keer toch weer voor een dunnere lijn en zonder wing. Ik vind een wing bij mij toch helemaal niets!

 • Nivea Dagcrème 
 • Prime and fine van Catrice
 • Catrice Photofinish foundation 020
 • Wenkbrauwpotlood van Rimmel in Hazel & Wenkbrauwpotlood van Hema in 010
 • Essence 3D oogschadaduws
 • Catrice lashes to kill ultra black mascara
 • Essence Stays no matter what eyeliner
 • Essence I’m Sailing (LE)
 • My paradise blush MAC (LE)

Welke kleur roept een lente gevoel bij je op?

11 Reacties

 1. 13 maart 2013 / 06:19

  Heel mooi! Ik hou altijd van looks met natuurtinten, het staat je erg mooi! En ik vind juist dat je die wing wel kan hebben hoor. 🙂

 2. 13 maart 2013 / 07:31

  Ook ik vind dat de bril je erg goed staat! Fijne draagbare look die mooi bij je sjaaltje kleurt.

 3. 13 maart 2013 / 12:17

  Hé die oogschaduw van Essence heb ik pas ook gekocht, sindsdien heb ik ‘m bijna elke dag gebruikt, prima kleurtjes voor een everyday look.

 4. Lana
  13 maart 2013 / 13:26

  JEetje wat een haren onder je lip

 5. 13 maart 2013 / 19:42

  Wauw het is echt een prachtige oogschaduw ik kan niet wachten tot ik hem ook heb 😀
  Je hebt er een hele mooie look mee gemaakt 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx