Isabel Marant voor H&M

De Zweedse modeketen H&M kondigt de samenwerking voor dit najaar aan met de Parijse Franse prêt-à-porter designer Isabel Marant. De ontwerpster, onder meer bekend van de sneakerwedsges, komt met een ‘Paris chic’-collectie voor dames en heren. Ik ben zelf nooit enthousiast geweest over de samenwerkingen van H&M, maar ik vind de stijl van Isabel Marant wel erg leuk, dus wie weet wat ik van deze collectie zal vinden!

Vanaf 14 november hangen de items in de rekken van 250 geselecteerde H&M-winkels en online.  In de collectie zullen zowel kledingstukken voor dames als heren, maar ook accessoires en schoenen te vinden zijn.  Het is tevens ook de eerste keer voor Isabel Marant dat ze een collectie ontwerpt voor heren. Door het mixen van urban attitude, boho elegantie en rock-‘n-roll-spirit creëert ze de Franse allure. Voor H&M zal Isabel Marant een garderobe ontwerpen van musthave-items, geïnspireerd op haar eigen karakteristieke stijl.

De collectie wordt al door Vogue getipt als meest populaire ooit. “H&M werkt met de beste designers en het is voor mij dan ook een grote eer om uitgenodigd te worden. Mijn streven is iets wezenlijks te creëren dat vrouwen in hun dagelijkse leven willen dragen, met een zekere zorgeloosheid die volgens mij heel erg Parijs is: je kleedt je stylish zonder er teveel aandacht aan te besteden en ziet er toch sexy uit. De collectie is doordrenkt van dit soort easiness en attitude. Alles is met elkaar te combineren, gewoon door je eigen gevoel te volgen: voor mij draait mode helemaal om persoonlijkheid”, zegt Isabel Marant. .

Mochten er beelden uit lekken van de collectie van Isabel Marant voor H&M, dan zal ik deze ook delen. Ik ben vooral ook erg nieuwsgierig naar de prijzen, want de gewone collecties van Isabel Marant vind ik echt veel te duur.

7 Reacties

 1. 11 juni 2013 / 21:25

  Ik ben heel erg benieuwd wat hieruit gaat komen. Ik ben normaal ook niet zo’n fan van die samenwerkingen van H&M maar we’ll see!

 2. 11 juni 2013 / 22:23

  Ik ben erg benieuwd! Vind die samenwerkingen vaak nog duur, maar misschien ligt het aan mij dat ik €140 gewoon te duur vind voor H&M. Als het in een andere winkel zou hangen dan zou ik het waarschijnlijk niet zo duur vinden als bij H&M.

  • 11 juni 2013 / 22:33

   Ik begrijp je helemaal. Ik ben ook erg benieuwd naar de prijzen. Ik vind items boven de 60 euro al prijzig voor H&M. Misschien dat ik het nog voor een jasje betaal.. maar voor een topje 100 euro neerleggen dat gaat mij veel te ver. Vaak komen dit soort samenwerkingen alsnog in de sale terecht, dan vind ik het wel aantrekkelijk 🙂 Laat de collectie inclusief prijzen maar snel uitlekken!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx