Isabelle + | Fijne Scrub met jojoba olie

Soms zijn er producten die je erg fijn vindt, maar dan vergeet ik er vervolgens steeds weer iets over te schrijven. Iedere keer als ik deze scrub in mijn handen had, was het weer eens geen weer om foto’s te maken, lees Nederlands weer met een grijze lucht en een heleboel regen. 

Isabelle +, een merk waar je eigenlijk weinig overleest. Ik heb een heleboel producten thuis van dit merk en er zitten hele fijne producten tussen. Ik zal eerst even iets vertellen over wat voor merk Isabelle + is en wat de visie van dit merk is, voor de mensen die geen belletje horen rinkelen bij de naam Isabelle +.

Isabelle +: Maak kennis met de nieuwe, natuurlijke gezichtsverzorgingslijn van Isabelleplus. De verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de moderne vrouw die er goed uit wil zien. Holland Pharma wil de consument graag meer keus bieden in kwalitatief hoogstaande, natuurlijke verzorgingsproducten. Alle verzorgingsproducten uit deze natuurlijke cosmeticalijn zijn dierproefvrij en vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Isabelle+ verzorgt, beschermt en hydrateert de huid: het maximale effect dat úw huid verdient.

Natuurcosmetica: Steeds meer mensen willen graag natuurlijke cosmetica gebruiken, het gebruik van groene cosmetica is een trend! Isabelle+ heeft respect voor de natuur en daarom hebben wij het beste uit de natuur samengebracht in deze zeer complete, natuurlijke cosmeticalijn. Onze cosmetica bestaat uit natuurlijke ingrediënten, heilzame planten, kruiden en bloemen. Isabelle+ natuurlijke cosmetica voor het herstel, de reiniging en dagelijkse verzorging van de huid.

Deze natuurlijke scrub is een huidverzorgingsproduct op basis van jojoba-olie.

Jojoba-olie: Jojoba is een plantenextract van het zaad van de jojobastruik. Deze struik groeit in de woestijnen van Noord-Mexico en Zuid-Arizona. Indianen gebruiken de olie van de struik al generaties lang tegen huidziekten. Recent onderzoek heeft de ontstekingsremmende werking van de olie bevestigd. Jojoba olie heeft verzachtende, hydraterende eigenschappen en beschermt de huid tegen weersinvloeden. De olie reguleert de vochtbalans van de huidcellen en gaat huidveroudering tegen.

Ingrediënten: Aqua, Alcohol Denat., Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Polyethylene, Cetearyl Alcohol, Betaine, Urtica Dioica Leaf Extract, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Cera Alba, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Parfum.

Ik heb zelf een hele gevoelige huid en een scrub is al snel veel te heftig voor mij door de grove stukken die in de scrub verwerkt zitten. Mijn huid wordt vaak geïrriteerd tijdens en na het scrubben ben ik de eerste komende uren echt een kreeft. Ik sla daarom vaak het scrubben over, omdat ik er weinig fijne ervaringen mee heb. Ik heb deze scrub een kans gegeven, omdat er staat fijne scrub, dus grote stukken kan het als goed is niet bevatten.. Dit moest natuurlijk getest worden en ondanks al mijn vooroordelen is deze scrub mij erg goed bevallen. Er zitten hele fijne deeltjes in, die mijn huid goed scrubben, zonder dat er lage vel meegaan en mijn huid geïrriteerd aanvoelt.

De Isabelleplus Fijne Scrub is geschikt voor ieder huidtype. Deze natuurlijke scrub bevat geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen en is dierproefvrij.

De fijne scrub met jojoba olie is verkrijgbaar via de website Bewust winkelen en kost op dit moment €12,71 in plaats van €16,95.

13 Reacties

 1. 2 februari 2013 / 08:51

  Nog nooit van dit merk gehoord, maar het klinkt goed!

 2. 2 februari 2013 / 12:39

  Klinkt op zich goed, jammer dat dit product bijdraagt aan de plastic soup in onze oceanen door de aanwezige polyethylene. Daarom zal ik hem ook niet kopen, tegenwoordig zijn er goede, goedkope en natuurlijkere oplossingen.

  • 2 februari 2013 / 20:48

   Oh ja, dat heb ik laatst ook ergens gelezen. Dan koop ik dit product liever niet.

  • 3 februari 2013 / 10:51

   Bedankt voor de wijze les Vera! Ik ga mij eens wat meer verdiepen in de ingrediënten zitten. Ik heb net allemaal nare verhalen gelezen over polyethylene. Terwijl Isabelle plus bekend staat om zijn natuurlijke verzorgingsproducten, zitten er wel ingrediënten in, die niet goed voor de natuur zijn.

 3. 2 februari 2013 / 14:52

  He ziet er goed uit! Ik had nog nooit van het merk gehoord … 😉

 4. 2 februari 2013 / 14:58

  Wat een leuk design heeft dat potje! Ik had ook nog niet van het merk gehoord, maar als het geschikt is voor een gevoelige huid dan ben ik er wel wat mee 🙂 Sowieso is jojoba-olie een van de betere oliën voor mijn huid.

 5. 2 februari 2013 / 16:49

  Klinkt best wel als een fijne scrub. Ik scrub alleen mijn gezicht eigenlijk nooit en dan vooral omdat ik ook een hele gevoelige huid heb en scrubben dan niet veel goeds doet. Toch ben ik wel benieuwd naar deze.

 6. 3 februari 2013 / 12:26

  Ik ben benieuwd! Maar moet goed zijn, aangezien de naam!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx