• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Je haar aanpassen aan je kledingstijl

Collage

Haute couture vind ik heel erg mooi om te zien, net als de meest mooie en ingewikkelde Haute Coiffure: kapsels. Mooi haar en mooie kleding het hoort een beetje bij elkaar. Nu ben ik gek op kleding (dan niet perse de Haute Couture – dat is mij wat te tuttig) maar met mijn haar kan ik eigenlijk niet zoveel. Ik probeer mij wat meer te verdiepen in leukere kapsels. Ik draag mijn haar het liefst los, maar ik zou het zo leuk vinden om verschillende haarstijlen uit te proberen. Ik wissel ook graag af tussen nettere outfits, stoere outfit en casual. Maar waarom zou je dan eigenlijk je haar ‘altijd hetzelfde dragen’?

Ik heb van mijzelf wel lastig haar met een lichte slag en altijd pluizig. Het liefst stijl ik mijn haar zodat het er al wat gezonder en netter uitziet. Soms maak ik een staart, knot of een vlecht maar daar houdt het wel mee op. Ik probeer gewoon wat meer inspiratie uit mooie Haite Coiffure boeken te halen, van shows op tv, maar ook via Nederlandse website zoals koosvanderbeek.nl om gewoon wat inspiratie te krijgen voor simpele kapsels. Laatst droeg ik ook weer eens een schuine vlecht er krijg ik daar heel veel complimenten over. Ik ken heel veel mensen die gewoon meestal hun haar los dragen of in een simpele knot of staart.

Nu ben ik ook wel eens op events geweest waar mijn haar vaak is gedaan. Met de meest mooie krullen en up do’s. Thuis heb ik dat natuurlijk ook wel eens geprobeerd, maar het lukt dan niet zo als hoe het de vorige dag zat. Ik ben wat onhandig op haargebied en ik zou zo graag wat meer variatie in mijn kapsels willen. Een paar maanden geleden heb ik ook mijn haar een stuk korter geknipt en nu kom ik op zo’n lengte dat ik denk ‘hier moet ik nu iets mee’.

Hoe draag jij je haar vaak? Pas je je haar aan op je kledingstijl? Heb jij nog bepaalde tips voor leuke kapsels?