• 9849-xxx-xxx
  • noreply@example.com
  • Tyagal, Patan, Lalitpur

Jurkjes weet ik steeds meer te waarderen

Geen titel #71

 

Jurkjes weet ik steeds meer te waarderen en dat is gekomen door de jaren heen. Vroeger was ik een halve jongen en had ik een gruwelijke hekel aan jurkjes. Ik werd liever lekker vies buiten en droeg graag een spijkerbroek met sneakers en gewoon een simpele trui/vest/t-shirt. Met kerst werd er ook vaak van mij verwacht dat ik in een jurkje kwam en dan deed ik het juist niet 😉 Eigenwijs als ik was hihi. Jurkjes heb ik door de jaren heen meer weten te waarderen en nu draag ik in het weekend regelmatig een jurkje. Ik ben nog op zoek naar een paar mooie exemplaren die niet al te netjes zijn en passen bij het seizoen van nu. Ik heb een paar mooie jurkjes gevonden en die deel ik dan graag met je.

Ik heb een aantal mooie jurkjes gevonden via OTTO.

Ik ben zelf best wel lang dus ik let altijd goed op de lengte van de jurkjes. Mocht een jurkje net aan de korte kant zijn, dan trek ik er een basic rokje eronder, zodat ik mij net wat prettiger voel. Ik ben niet zo van de korte dingen, dus ik heb graag gewoon een jurkje die wat langer is en waar ik gewoon ‘veilig’ in kan bewegen voor mijn eigen gevoel.Ik heb zulke leuke jurkjes gevonden. Ik ben dol op kant, zou graag nog een leren jurkje willen hebben en vind die bordeaux rode wel erg tof. Tijger- en panterprintjes vind ik ook leuk, mits het goed gecombineerd wordt en de rest van de outfit rustig is.OTTO heeft een groot assortiment aan kleding waaronder ook heel veel leuke jurkjes. Ik heb heel veel basics gezien, langere jurken (maar die vind ik meer voor de zomer) , mooie casual jurkjes en ik vind het fijn om wat dikkere jurken te hebben, die ik zou kunnen dragen met een maillot.

Tags :