Keune Care Line | Intensive hair repair masker

Ik vind haarmaskers echt heerlijk. Ik probeer zo’n twee of drie keer per week even tijd vrij te maken en een heerlijk haarmasker in mijn haar aan te brengen. De laatste tijd heb ik het te druk gehad en de eerste dingen die ik dan oversla zijn mijn eigen verwenmomentjes. Deze week heb ik het even wat rustiger, maar de komende week wordt het weer erg druk. Tijd dus om even verandering aan te brengen in de drukke schema’s en weer een verwenmomentje voor mijzelf in te lassen.  Zoveel tijd gaat er nou ook weer niet inzitten, dus het slaat werkelijk nergens op dat ik hier mijzelf dan weer geen tijd voor gun. Dit masker is echt té heerlijk om te laten liggen.

Wie of wat zijn Keune HairCosmetics? Keune Haircosmetics is de grootste Nederlandse producent van haarverzorgingsproducten voor de kappersbranche in particuliere handen. Opgericht in 1922 door Jan Keune – een van de grondleggers van de permanentbehandeling – is Keune uitgegroeid tot een multinational, gespecialiseerd in hoogwaardige professionele haarcosmetica voor de kappersbranche. Het internationale hoofdkantoor van Keune Haircosmetics is gevestigd in Soest. Een ultra modern bedrijfscomplex huisvest naast kantoorruimten en laboratoria, een fabriek van 20.000m2 en een logistiek centrum van 10.000m2. Eigen laboratoria en Research & Development afdelingen zorgen voor innovatieve productconcepten, die wereldwijd op de markt gebracht worden.

Voor je het weet is het weer lente. Hoogste tijd dus om je haar een flinke oppepper te geven. Keune introduceert Care Line Vital Nutrition Intense Hair Repair. Een super intensief voedend haarmasker. Het herstelt de vochtbalans, laat het haar glanzen en geeft het zijn natuurlijke zachtheid terug. Essentiële mineralen, microproteïnen en het speciale ingrediënt Keravis verbeteren de elasticiteit van het haar. Een ideaal haarmasker om droog en beschadigd haar nieuwe veerkracht te geven.

Mijn haarpunten zijn erg droog en ik ben regelmatig een masker aan om mijn punten wat te herstellen. Ondanks dat ik regelmatig naar de kapper ga blijven mijn punten droog. Een haarmasker zo op zijn tijd helpt mijn punten weer om er weer lekker gezond uit te zien. Het intensive hair repair masker voedt mijn haar enorm en laat mijn haar stralen. Het masker gebruik ik twee keer in de week en het laat mijn haar stralen, zonder het te verzwaren. Ik ben fan van dit masker. Het masker is wel aan de dure kant met een prijs van €17,15.

Pot 200 ml – winkeladviesprijs € 17,15.  Producten van het merk Keune zijn tekoop bij kapperszaken en salons. Het dichtstbijzijnde verkooppunt kan je op de site zien.

12 Reacties

 1. 28 februari 2013 / 07:08

  Voordat ik Kerastase ging gebruiken, was ik fan van Keune, ik vind ook hun producten erg fijn.

 2. 28 februari 2013 / 08:01

  Ik kende dit product nog niet, maar het klinkt erg fijn!

 3. 28 februari 2013 / 09:20

  Goed idee- ik zou ook aan de haarmaskers moeten omdat mijn haar lang is en de punten vast wat extra aandacht mogen hebben.

 4. sanne
  28 februari 2013 / 09:49

  Ik vind dit masker wel het proberen waard, in het centrum van Purmerend zit een ‘kappers’ winkeltje die verkoopt alleen kappers producten. Het is daar veel goedkoper dan bij de kapper.
  Wat ook een aanrader is, is luxe oil van Wella die ruikt echt zo ontzettend lekker. Mn haar wordt er ook zacht van.

  • 28 februari 2013 / 11:51

   De luxe oil van Wella klinkt ook erg goed! Waar heb je die gekocht? 🙂

   • Sanne
    1 maart 2013 / 08:06

    Ik heb de luxe oil gekocht bij cosmo (rozenhof), ik hou zelf niet van te sterke geuren.. Maar die ruikt echt zo lekker!

 5. 28 februari 2013 / 10:03

  Wouw, klinkt erg goed! Even een opmerking. Er staat een keer ‘en laat mijn huid stralen, zonder het te bezwaren’. Bedoel je niet toevallig haar ipv huid?

  • 28 februari 2013 / 11:51

   Thanks Isabella voor het opletten! Ik bedoelde natuurlijk haar! 🙂

 6. 28 februari 2013 / 12:29

  Deze heb ik ook gehad en bij de kapper gekocht en was hier zo blij mee! Helaas vond ik de prijs wel wat aan de hoge kant.

 7. 28 februari 2013 / 15:07

  Dat merk is erg fijn, ik heb een conditioner er van (:

 8. 1 maart 2013 / 10:11

  Ik hoop dat het masker helpt dan overweeg ik het ook nog wel om het te kopen! 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx