Klaar voor de lente met Esprit

De lente is al in aantocht en was zelfs heel even in ons land. Echt maar heel even, want na twee dagen besloot het maar weer non stop te gaan regenen en ijskoud te worden. Weg met die regen, ik wil lekkere temperaturen waarin ik heerlijke lenteoutfits aan kan trekken van Esprit. Ik had al in gedachten wat ik deze lente nog moet aanschaffen en mijn oog ging op de site alweer richting de blazers, sandaaltjes en jurkjes. Ik koop meestal dezelfde soort items en tot mijn grote verbazing zag ik met het opruimen van mijn kledingkast, dat ik maar 4 t-shirts in mijn kast heb hangen. Dat wordt op zoek naar een heleboel toffe t-shirtjes en op de site van Esprit zag ik dat ze klaar zijn voor de lente en vrolijke t-shirtjes in hun webshop hebben staan. Daar nam ik snel eens even een kijkje!

Op de site van Esprit zijn al een heleboel producten toegevoegd voor de lente. Ik draag erg veel jurkjes, shorts en rokjes in de lente en vaak daaroverheen één van mijn geliefde blazers. T-shirts zijn ook wel erg makkelijk en het wordt hoogtijd om eens wat nieuwe t-shirts te kopen. Ik zag de site van Esprit dat het volstaat met leuke t-shirts! Ik heb gewoon te weinig t-shirts en ik koop ze eigenlijk ook vrijwel nooit. Ik draag het ook bijna nooit, omdat ik t-shirts nooit leuk vind staan bij mijzelf. Op de site van Esprit zag ik geweldige combinaties met t-shirts en deze wil ik ook graag met jullie delen.

Ik vind het erg tof dat Esprit niet alleen maar de t-shirts op de site zet, maar er ook modellen laat zien met een gehele combinatie aan. Ik draag in de lente ook graag mijn felgekleurde broeken en vaak droeg ik er dan een hempje op met een dun vestje. Door Esprit ben ik helemaal geïnspireerd tot het maken van nieuwe combinaties en zie ik dat t-shirts ook erg tof te combineren zijn.

De kleuren die deze lente helemaal trendy zijn vind ik ook erg tof. Ik draag graag witte kleuren gemixt met felle kleuren, of pasteltinten en zo te zien aan de collectie van Esprit kan dat deze lente ook prima. Daarna zie ik ook t-shirts met letters, daar heb ik het zelf niet zo op, maar bij andere mensen vind ik het altijd erg leuk om te zien.

Wat vinden jullie van de t-shirts van Esprit?

12 Reacties

 1. 12 maart 2013 / 13:08

  Ik ben geen grote Espirit fan, vind het vaak iets te ‘saai’. Vind de kleur van de blauwe top wel erg mooi. 🙂

 2. 12 maart 2013 / 14:04

  Ik vind het zelf een beetje simpele outfits, maar wel lekker zomers al. Daar kijk ik wel naar uit!

 3. 12 maart 2013 / 14:23

  Ik shop eigenlijk nooit bij Esprit, maar het ziet er leuk uit 🙂

 4. Lana
  12 maart 2013 / 15:49

  Ik vind Esprit ook niet zo.

 5. 12 maart 2013 / 18:14

  Niet mijn stijl, maar wel heel mooi. Vind het trouwens een heel fijn merk.

 6. 3 mei 2013 / 11:28

  Esprit heeft vaak wel goede kwaliteit maar ik shop toch liever bij Mango of Zara

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx