Kliederen met nagellak

Ik vind dat er niets leukers is dan als je een paar uurtjes vrij heb dat je zonder dat je idee in je hoofd hebt, gewoon lekker aan de gang gaat met wat nagellak. Kliederen met nagellak, net zolang tot dat je een leuk resultaat hebt. Niet altijd gaat het goed en haal ik het dan ook weer snel van mijn nagels, maar dit simpele idee vond ik wel erg leuk om met jullie te delen. Simpel hoeft namelijk ook niet perse saai te zijn en het zijn vooral de leuke felle kleuren waardoor de nail-art erg geslaagd is.

Sun Kissed – Sun Worshipper en Shocking Pink

Ik heb eerst mijn nagels in een zwarte kleur gelakt. Ik heb gekozen voor zwart, zodat de neon-kleuren er lekker uit knallen.

Vervolgens heb ik met de overige twee kleuren oranje en roze hetzelfde gedaan als met de gele kleur. Het is nu net een schilderijtje op mijn nagels. Ik vind het een heel simpel idee, maar ik vind het resultaat wel erg leuk. Ik vind het vooral leuk dat die neonkleuren zo lekker opvallen. Ideaal voor de na-zomer!

11 Reacties

 1. 5 september 2012 / 05:40

  Ik weet niet eens wat ik er in eerste instantie over wilde zeggen, want jouw “geklieder” werkt als een Rorschach test: ik zie er van alles in:)

 2. 5 september 2012 / 07:04

  leuk idee! 😀 misschien kun je eens zo’n drag-marble nailart maken? :3 dat geeft een beetje eenzelfde effect als dit ^^

  • 5 september 2012 / 19:13

   Dat ga ik wel eens een keer doen, goed idee!

 3. Angelique
  5 september 2012 / 20:50

  Erg leuk geworden, kliederen is soms heerlijk om te doen.

  • 6 september 2012 / 10:18

   Kliederen is echt heerlijk als je daar even de tijd voor neemt!

 4. Kiki
  6 september 2012 / 18:40

  Het heeft iets duisters en gelijk iets vrolijks! Leuk resultaat.

 5. 6 september 2012 / 23:52

  Wat creatief zeg, ik vind hem zeer geslaagd! Het doet mij op één of andere manier aan Lady Gaga denken. 😀

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx