Laat je huid stralen deze zomer met Dove’s Beauty Blossom!

Ik kijk altijd uit naar de nieuwe Limited Edition van Dove. Ik ben iedere keer weer benieuwd wat voor heerlijke geur de limited edition dit seizoen hebben. Niet alleen maar tijdens de koude wintermaanden is het belangrijk om je huid extra aandacht te geven, maar tijdens de zomer is het net zo belangrijk om je lichaam de extra aandacht te geven die je huid nodig heeft. De zon kan het lichaam in deze periode sneller beschadigen of uitdrogen. Dove introduceert Beauty Blossom Limited Edition met de zomerse geur van witte bloesem. Deze verfrissende productlijn met unieke ingrediënten hydrateert, verzacht en verzorgt het lichaam. De Beauty Blossom Limited Edition van Dove met een douchecrème, bodylotion en bodycrème laat je huid stralen deze zomer.

De producten van de Dove Beauty Blossom hebben een heerlijk frisse geur, met een vleugje witte bloesem. De geur is niet zo speciaal als de geur van de Wintercare van Dove, daar was ik helemaal verliefd op. De geur vind ik als nog lekker, maar wat meer gewoontjes. De LE bestaat dus uit drie producten, een body wash, een body lotion &  een cream.

De verfrissende Beauty Blossom douchecrème van Dove is voorzien van de revolutionaire NutriumMoisture technologie, de huid wordt tijdens het douchen verzorgd en gehydrateerd. Mijn huid is lekker zacht na het wassen met deze body wash en de geur blijft lichtjes op je huid hangen.

Wanneer mijn huid gewoon normaal is smeer ik mij in met de bodylotion en als mijn huid wat droger is dan ga ik liever voor de cream. De beauty blossom cream is heerlijk dik en doet mij denken aan een body butter. Beide producten verzorgen, hydrateren en voeden de huid optimaal dankzij Dove‘s unieke DeepCare Complex. Deze milde formules met een frisse, lichte geur van witte bloesem zijn ideaal voor in de zomer met als resultaat een mooie, zachte en stralende huid.

Het verschil tussen de bodycream & de body lotion! De lotion is een dunne lotion en de body cream is echt een heel stuk dikker. Ik wissel beide producten af, omdat als mijn huid droger is de body lotion niet genoeg is voor mijn huid, maar de bodycream is dan perfect. Als het warmer weer is kies ik liever voor de verkoelende bodylotion dan voor de crème.  De bodycream is trouwens echt een koopje en zeker aan aanrader! De body wash vind ik heerlijk voor onder de douche en verzorgt mijn huid erg goed.

 • Dove Beauty Blossom Body Wash €3,55
 • Dove Beauty Blossom Body Lotion €7,11
 • Dove Beauty Blossom Body Cream €2,33

De Dove Beauty Blossom is alleen verkrijgbaar tijdens de zomerperiode en ligt al in de winkels.

7 Reacties

 1. 22 april 2013 / 06:20

  De geur lijkt me heerlijk! Ik ga de body creme zeker uitproberen 🙂

 2. 22 april 2013 / 07:44

  Ik vind de producten van Dove zo heerlijk, dit lijkt me ook echt fijn!

 3. 22 april 2013 / 12:23

  Klinkt erg goed! Ik vind de producten van Dove erg fijn, dus ik ga deze zeker ook eens proberen.

 4. 22 april 2013 / 14:44

  Dove kan bij mij eigenlijk nooit stuk, love it! Ben ook erg benieuwd naar de geur!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx