Last minute | Valentijnsnagels

Ik wilde al eerder Valentijnsnagels maken, maar helaas had ik daar even geen tijd voor, dus vandaar mijn last minute Valentijnsnagels. Ideaal voor als je vanavond een gezellig etentje heb met je lover en je nog wat leuks op je nagels wil doen voor jullie date. Daarom easy peasy en geen gedoe met allerlei stempels en verschillende lakjes.

Ik heb mijn nagels gelakt met een nude kleurtje van China Glaze namelijk IV. Er is vast wel een nude lakje in je eigen stash te vinden. Ik vind het persoonlijk erg leuk staan als er één nagel een andere kleur heeft, zoals mijn ringvinger, die ik gelakt heb met Italian Red van China Glaze. 

Ik heb met een striper (budget stripers zijn te koop bij Action – review) de hartjes erop getekend. Ik heb gekozen voor een metallic zilver kleurtje. Kies een kleur die goed opvalt op de basislak die je hebt gekozen en tekenen maar. Als topcoat heb ik een glitter topcoat gebruikt, ook van de Action.

Gaan jullie nog wat leuks doen voor Valentijn?

11 Reacties

 1. 14 februari 2013 / 15:30

  Leuk gedaan! Ik draag zelf bijna nooit nagellak, maar vind ’t wel mooi om nail-art te zien bij anderen, vaak echte kunstwerkjes!

 2. 14 februari 2013 / 17:28

  Ohh wat leuk! Ik vind de kleuren ook erg mooi bij elkaar passen:)

 3. 14 februari 2013 / 20:15

  Mooie manicure! Leuk met de accentnagel!

 4. Lana
  15 februari 2013 / 12:33

  Dat iedereen het leuk vind? De nude kleur past niet bij je huidskleur en het is gewoon lelijk gedaan.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx