Leuke beautyaanbiedingen week 38

De eerste keer dat ik de beautyaanbiedingen van de aankomende week presenteerde aan jullie waren jullie erg enthousiast. Vele van jullie wilde dit wel vaker zien, dus voorlopig houd ik de beautyaanbiedingen op zondag er nog even in! Vooral Etos gaat deze week flink los met leuke aanbiedingen!  Kruidvat heeft de zelfde beautyaanbiedingen die ik eerder met jullie deelde. Het nagellakfestival (1+1 gratis) gaat bijvoorbeeld nog een weekje door.

Alle make-up die verkrijgbaar is bij Etos is vanaf maandag  2e halve prijs! Ik ga op zoek naar leuke lakjes van het huismerk van Etos. Ook zag ik in de folder leuke matte lakjes van Miss Sporty! Ook Essie doet mee aan deze actie, dus was je op zoek naar wat nieuwe Essie lakjes? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Etos. Ik ga ook even kijken of de nieuwe kleuren van Essie al verkrijgbaar zijn bij het filiaal bij mij in de buurt.

Naast de make-up aanbieding heeft Etos nog een aanbieding waar ik onwijs blij van word, namelijk mijn favoriete haarmerk Aussie is ook nu de 2e voor de halve prijs, dat wordt inslaan!!

De biodermal PCLE crème is een grote favoriet bij ons thuis, ben daar nog steeds ontzettend tevreden over. De producten van Biodermal koop je met 30% korting.

Share:

8 Reacties

 1. 16 september 2012 / 11:18

  Leuk aanbieding! Misschien dat ik dan volgende week het phyton lakje van bourjois al ga kopen dan!

  • 16 september 2012 / 13:43

   Dat is inderdaad een mooie gelegenheid om die te koop! Python lakje lijkt mij ook wel erg mooi!

 2. 16 september 2012 / 14:22

  Ik had ze al gespot. De tweede halve prijs vind ik een goede aanbieding bij de Etos.
  Liefs, xxx

 3. Joyce
  16 september 2012 / 16:13

  De tweede gratis zou nog mooier zijn, maar dat is bijna nooit 😛

  • 16 september 2012 / 17:52

   Dat zou helemaal geweldig zijn inderdaad! 😀

 4. Angelique
  16 september 2012 / 20:29

  Leuke aanbiedingen in ieder geval, word ik altijd blij van.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx