Leuke beautyaanbiedingen week 39

De beautyaanbiedingen van week 39 staan weer voor jullie klaar. Week 39 alweer, want gaan de weken weer hard. De pepernoten liggen allang weer in de winkel, de eerste chocoladeletters heb ik gespot en voor je het weet kun al een nieuwe kerstboom uitzoeken. De dagen worden weer korter, het wordt weer onwijs snel donker.

 • De Etos heeft dezelfde aanbiedingen als vorige week. Etos heeft namelijk net als Kruidvat 2 weken folders, maar ze lopen net om en om.
 • Kruidvat heeft erg leuke aanbiedingen deze week. Make-up van Rimmel& NYC is namelijk tweede gratis! Ik ga zeker even de nieuwe foundation van NYC kopen om deze te proberen. Producten van Herome en van Gosh kun je nu kopen met 30% korting, dat is ook niet verkeerd!

 • De Dirx Drogist heeft ook leuke aanbiedingen namelijk Max Factor (heeft mijn favoriete mascara’s) voor de helft van de prijs! Daarnaast kun je ook nog de mooie lakken van Maybelline scoren voor 1+1 gratis!

 • Een drogist die niet bij mij in de buurt  zit, maar die ik niet moet vergeten mee te nemen in dit overzicht is Trekpleister. Lipmake-up van Maybelline & L’orèal  kun je daar scoren 2 voor €20. NYC producten 2 voor €3.  Deze aanbiedingen vind ik ook niet zo aantrekkelijk op dit moment in vergelijking met andere aanbiedingen van de drogisterijen.

Mocht ik nog tips vergeten zijn en je denkt dat ze erg aantrekkelijk zijn? Post ze dan hieronder en deel ze met iedereen! Fijne zondag nog!

Share:

7 Reacties

 1. 23 september 2012 / 13:20

  Fijne aanbiedingen! Vooral bij Kruidvat 🙂

 2. Joyce
  23 september 2012 / 13:39

  oeh rimmel 1+1 gratis.. NICE!

 3. 23 september 2012 / 17:40

  Die NYC 2e gratis lijkt mij heel erg leuk.
  Ben ook benieuwd naar de foundations

 4. Marissa
  23 september 2012 / 18:45

  De sephora had ook een make up aanbieding. Weet alleen niet meer zeker wat het was. Groetjes

 5. Sann
  23 september 2012 / 20:02

  Had inderdaad gister de lakjes van NYC gescoord, erg fijne actie!
  ( had de actie gezien op je blog)

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx