Leuke herfstcombinatie!

De leuke nieuwe herfstkleuren van NYC komen langzaam bij Kruidvat in de schappen te staan.  Er zijn echt teveel leuke herfstcollectie in de schappen. Waar ik helemaal enthousiast van word is de kerstcollecties die langzaamaan binnen druppelen. Niet te geloven toch, is het nog September en ik verheug mij al op iets van de Kerst. Voordat wij doordraven met het dromen van de prachtige collecties, breng ik jullie gelijk weer terug op de wereld en kijk snel naar deze mooie herfstlakjes.Beide lakken van NYC zijn lakken uit de najaarscollectie die te komende weken verkrijgbaar is bij Kruidvat. Ik moet zeggen dat de limited editions van NYC altijd goed verkrijgbaar zijn bij Kruidvat en worden ook regelmatig aangevuld.

Maak kennis met de mooie wild with passion, een prachtige paarse herfstkleur! Wanneer de dagen grauwer en donkerder worden, staan dit soort donkere kleurtjes ontzettend leuk op je nagels. Je handen half in je warme, fluffy trui, maar je nagels steken er meteen mooi uit met dit leuke kleurtje. Wat ik er zo leuk aan vind, is dat het toch wel een donkere tint is, maar niet grauw. De tint is alles behalve grauw, maar nog lekker opvallend!

Naast de mooie wild with passion zijn er nog drie andere lakken uit de herfstcollectie van NYC (goud, rood en grijs). Er zit ook een prachtige, donkere topcoat in deze herfstcollectie namelijk Rock Muse.

Ik draag over Wild with passion één laagje Rock Muse. Wanneer je een tweede laagje aanbrengt lakt de topcoat niet prettig en wordt het erg klonterig. Ik heb daarom gewoon één laagje aangebracht. Ik vind dat de topcoat dan het mooiste resultaat geeft. De topcoat is ook los te dragen, maar ik vind het vreselijk als er geen basislak onderzit.

Deze lakken zijn voor €2.29 te koop bij Kruidvat. Alleen niet iedere Kruidvat heeft een NYC schap. Kijk op de site van NYC om te kijken waar NYC in jouw buurt wordt verkocht. 

11 Reacties

 1. 30 september 2012 / 15:23

  Rock Muse was helaas uitverkocht, maar ik hoop dat ‘ie er snel weer ligt. Leuke lakjes!

 2. Joyce
  30 september 2012 / 15:25

  Leuke combi zo met eentje met glitter!

 3. 30 september 2012 / 16:57

  Leuke combinatie. De paarse kleur is mooi 🙂

 4. Sann
  30 september 2012 / 17:18

  Ik vind paars echt vreselijk, qua kleding heb ik die kleur ook niet in mn kast. Toch vind ik het mooi staan op je nagels!

 5. 30 september 2012 / 17:28

  Ik vind de combinatie niet zo geslaagd, maar het paarse lakje is zeker mooi!

 6. 30 september 2012 / 23:27

  Jammer dat voor de coat twee laagjes niet werken. Ik vind het namelijk wel een erg mooi effect.
  Liefs, xxx

 7. 1 oktober 2012 / 13:11

  Hele leuke combinatie! Ik had hem zelf voor een swatch ook over een paars kleurtje gedaan alleen dat was het NYC lakje Prince Street.

 8. 1 oktober 2012 / 14:08

  Die paarse kleur is erg mooi en de combinatie is nog mooier haha!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx