Leuke kortingen met Stylediscount

Wij vrouwen zijn natuurlijk allemaal gek op kleding shoppen, right? Natuurlijk willen wij wel kleding voor een leuk prijsje scoren en daarom heb ik nu een hele goed tip voor jullie. Hebben jullie al gehoord van de website Stylediscount?

Stylediscount is een verzamelplaats van online fashionkortingen voor verschillende webshops. Op de site van Stylediscount staat alle kortingscodes en acties, zodat je in één keer kan zien of er nog een kortingscode is van je favoriete webshop.  Binnen een paar muisklikken, het werkt hartstikke eenvoudig, kan je een heleboel korting krijgen op kleding, schoenen & accesoires van een heleboel webshops. Grote bekende webshops zoals H&M & Zalando, maar ook minder bekende webshops zijn te vinden op Stylediscount. Naast kortingscodes en acties kun je op Stylediscount het laatste fashionnieuws en trendupdates vinden. Het team van stylisten en fashionista’s selecteert dagelijks voor jou zowel de beste online deals als unieke fashionitems, de leukste webshops en opmerkelijk fashionnieuws.  Dus check altijd voordat je gaat afrekenen Stylediscount of je nog leuke kortingen kunt krijgen op je bestelling. Kortings is altijd meegenomen!

Eén van mijn favoriete webshops is H&M. H&m heeft heel veel leuke betaalbare kleding voor iedereen. De collecties wisselen elkaar erg snel af, dus er is iedere week wel wat leuks te vinden op de website van H&M. Er gaan heel wat kortingscodes te ronde in van H&m, maar op Stylediscount vind je altijd de actuele codes en er staat ook nog eens bij tot wanneer de codes geldig zijn.

Wil je maandelijks een beauty box ontvangen die bomvol zit met luxe samples, mini’s en soms zelfs full size versies van de nieuwesproducten? Dan is het erg leuk om eens kennis te maken met de Truly Yours Box. Op dit moment kun je via Stylediscount 5 euro korting krijgen op je eerste box, dat is nog eens leuk uitproberen. Tevens is het erg fijn om een heleboel producten tegelijk te kunnen testen met de Truly Yours, het is namelijk zonde om geld neer te leggen voor een grote verpakking, als een product toch niet helemaal jouw ding is. Heerlijk om zoveel producten in één keer te kunnen testen & ook nog een fijne korting.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Stylediscount.

1 Reactie

  1. chucky1012
    24 mei 2013 / 16:09

    Stylediscount is zo handig met al die diverse reductie’s!
    Ik like hun fb pagina!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx