Leuke sportkleding!

Ik ben sinds kort 2 keer per week aan het hardlopen. Regelmatig kijk ik dan ook rond voor leuke hardloopkleding. Ik ben sowieso echt gevoelig voor online shoppen en ik kijk ook liever niet te vaak op alle sites & de appjes download ik expres ook niet op mijn telefoon. Er is namelijk veel te veel leuks!

Ik heb wel een paar goede nikes, een hardlooplegging, een shirtje & en ik draag daarbij gewoon mijn Adidas vestje, die ik een ver verleden heb gekocht. Er is namelijk ook  zoveel leuke hardloopkleding, maar ik vind het zonde om van alles aan te schaffen. Ik ben namelijk nog niet heel erg lang begonnen en ik weet niet of het iets tijdelijks is, of dat ik het ga volhouden. Ik ben namelijk niet zo’n volhouder met sporten en voor mijn doen, houd ik het nu al best lang vol.

Ik kijk af en toe natuurlijk wel of ik nog leuke sportkleding zie, maar ik schaf voorlopig nog maar niets aan. Dit is prima om in te gaan hardlopen en heb ook nog ergens in de kast een kort broekje van Nike, die al jarenlang ongebruikt in mijn kast ligt. Deze leuke collage heb ik samengesteld met sportkleding van de H&M.

JackShirtjeLeggingShort

Doe jij aan sport? Zo ja wat doe je dan en wat draag je tijdens het sporten?

20 Reacties

 1. 13 mei 2013 / 15:44

  Dat roze jasje vind ik geweldig! Ik sport zo’n twee keer in de week in de meest simpelste kleren 😉 Als het maar lekker zit, hoe ik er verder uitzie, maakt me niet zoveel uit, haha!

  • 14 mei 2013 / 09:31

   Ik vind het ook niet zo belangrijk om er leuk uit te zien, het gaat inderdaad er om, net als wat jij zegt als het maar lekker zit en je er in kan bewegen. Goede schoenen vind ik tevens wel erg belangrijk!

 2. 13 mei 2013 / 17:09

  omdat ik dacht dat het wat tijdelijks zou zijn bij mij heb ik mijn eerste outfit geshopt bij Action. Uiteindelijk toch maar een broek gekocht bij H&M en Nike hardloopschoenen 🙂

  • 14 mei 2013 / 09:31

   Ook handig om eerst even een goedkope outfit te scoren! Fijn dat je nog steeds aan het sporten bent!

 3. 13 mei 2013 / 17:54

  Ah ik doe aan pilates bij de Fysio. Maar zou graag weer willen hardlopen.

  • 14 mei 2013 / 09:32

   Ik hoop dat het je lukt om binnenkort het hardlopen weer op te pakken! Pilates lijkt mij ook erg leuk om te doen, daar heb ik wel eens een filmpje van gezien!

 4. 13 mei 2013 / 18:41

  Ik sport op dit moment nog niet, maar ga waarschijnlijk naar de Fysio

 5. 13 mei 2013 / 19:50

  Leuke kleding! Ik sport sinds een maand ook, maar gewoon simpel in een trainingsbroek van mijn vriend en wat wijder shirt, ik heb best nog wel een buikje en voel me dan ongemakkelijk in dit soort kleding, maar wie weet in de toekomst kan ik leuke sportkleding shoppen.

 6. 13 mei 2013 / 19:53

  Ik ga twee à drie keer per week lopen en ik kijk nu veel meer naar sportkleding dan vroeger. Ik vind ook dat er de laatste tijd heel wat mooie sportkleding is!

 7. 13 mei 2013 / 21:08

  Wat een leuke sportkleding. Maar ik loop alleen maar met mijn hond, dus ik heb geen sportieve outfit nodig:)

 8. 13 mei 2013 / 21:43

  H&M heeft echt leuke sportkleding zeg! Ik moet daar nodig weer eens kijken, want ik heb nog geen hardloopbroek.

 9. 14 mei 2013 / 09:22

  Wat een leuke dingetjes! Ik denk dat leuke kleding best een motivatie kan zijn om wat vaker te gaan trainen 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx