Lifestyle | Dagje Amsterdamse bos!

Ik woon in een appartementje, zonder balkon of tuin en soms mis ik dat best wel eens. Vandaar dat ik het dan echt heerlijk vind om gewoon even lekker een stukje te gaan lopen. Het Amsterdamse bos, is lekker groot om te lopen en het is nog dichtbij mijn huis. Voordeel is dat je daar gewoon kan lopen zonder parkeerkosten te betalen, of toegang voor het bos. Laatst wilde ik in Castricum/Bakkum lopen en daar moest je gewoon betalen om in het bos te mogen lopen. Wij wisten van niets en wij werden teruggestuurd om een kaartje te moeten kopen, toen hadden we al geen zin meer. Ik vind het complete onzin om een toegangskaartje voor het bos te kopen. Er zullen vast mensen zijn die dit logisch vinden, maar ik niet. Dus wij gingen deze keer naar het Amsterdamse bos om lekker te lopen en Tim om vliegtuigen te spotten, die vliegen daar ontzettend laag over.

Het weer was heerlijk, niet te warm en ook niet te koud. Gewoon lekker weer om een stukje te lopen, zelfs zonder jas. Er waren wel een paar gekken aan het zwemmen, maar dat was echt veel te koud. Ik heb heerlijk even van de natuur genoten, het is weer eens wat anders dan de hele dag binnen te zitten. Vaak als wij er even uitgaan dan wordt het weer naar de stad, maar daar heb je ook niet altijd zin in.

De vliegtuigen vliegen ontzettend laag over het Amsterdamse bos heen, om te gaan landen op Schiphol. Timothy vindt vliegtuigen helemaal geweldig en is tevens ook werkzaam in luchtvaart-sector. Hij had er even niet bij stilgestaan dat daar de vliegtuigen zo laag over kwamen, dus hij was helemaal happy en druk in de weer met foto’s nemen. Toen was het opeens welk leuk dat mijn camera mee was, want voordat wij weggingen vond hij het nog onzin dat ‘dat grote ding’ mee moest.

Wij hebben dus heerlijk genoten van het mooie weer, lekker even in het gras gezeten, stukjes gelopen. Even genieten van een dagje weg en het lijkt nu ook alweer dagen geleden. De weersvoorspellingen voor de komende week zien er goed uit, kom maar op met de zon!

Wat hebben jullie het afgelopen weekend gedaan?

14 Reacties

 1. chucky1012
  3 september 2013 / 15:10

  Het bos in de grote stad is zo gezellig in de zomermaanden 😉
  Leuke foto’s.

  Xoxo

 2. 3 september 2013 / 15:43

  Leuk!
  Mijn vriend woont er ook super dichtbij, ik vind het ook altijd super leuk om al die vliegtuigen te zien!

 3. 3 september 2013 / 15:43

  Haha grappig, mannen zijn ook allemaal hetzelfde. :p Ik sleep ‘dat grote ding’ ook overal mee naartoe en soms komt het ze maar wat goed uit 😉

 4. 3 september 2013 / 16:28

  Wat raar dat je voor een bos entree moet betalen in Castricum. Mannen zijn ook allemaal hetzelfde haha.. Mooie foto’s!

 5. Linda
  3 september 2013 / 16:41

  Heerlijk om zo lekker naar buiten te kunnen. Wat vreemd dat je moest betalen in Castricum, een bos moet voor iedereen zijn, zonder dat het geld kost. Het zijn leuke foto’s.

 6. 3 september 2013 / 21:44

  Gaaf om die vliegtuigen zo dichtbij te zien (en horen!)

 7. 4 september 2013 / 07:49

  Ik vind het ook wel heel leuk als je vliegtuigen zo laag ziet vliegen 🙂

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx