Lifestyle | Favoriete nummers van dit moment

Het is alweer een lange tijd geleden dat ik mijn favoriete nummers van het moment met jullie heb gedeeld. Vandaag is het weer zover en deel ik de nummers die ik de laatste tijd grijs draai. Ik stond vanmorgen nog te stuiteren dat er een geweldig nummer was uitgekomen. Dit nummer heb ik vandaag al 20 keer geluisterd, benieuwd welke dat is?

Ik was door het dolle heen toen ik vanmorgen las dat JT zijn nieuwe single is gereleased! Ik ben een groot fan van Justin Timberlake en ik vond het dan ook veel te lang duren voordat hij weer een nieuw album uitbracht. Dit jaar is het dan zover en komt zijn langverwachte nieuwe album uit en dit is de eerste single van dit album, samen met Jay-Z.

Emili Sandé is echt één van de beste zangeressen van het moment vind ik. Van Labrinth was ik al langer fan, want een geweldige stem heeft die jongen.  Hij is nog maar 23 jaar en hij is al behoorlijk succesvol en ik hoop dat er nog een heleboel fijne singles komen van hem.

Ed Sheeran heeft vorig jaar echt mijn hart veroverd. Zijn hele album vind ik echt heerlijk en Give me love is samen met the a-team mijn favoriet.

Chris Brown zijn persoonlijkheid vind ik echt 10x niets, maar wat een heerlijke nummers maakt die jongen toch. Blond haar vind ik hem toch niet zo staan, dus Chris ga maar snel weer terug naar je donkere lokken.

Echte R&B wordt er de laatste tijd maar weinig gemaakt. Als er dan weer een echte R&B-song voorbij kom ben ik helemaal geluk. Dat is toch helemaal mijn muziek-genre, maar het wordt de laatste tijd enorm weinig gemaakt. 9 van de 10 keer komt er toch een ‘vette house-beat’ onder en dat vind ik wel leuk voor in de club en op feesten, maar thuis luister ik toch het liefst heerlijke slowjamzzz. Gelukkig komt Charlie Wilson met deze heerlijke single.

Welke nummers draaien jullie de afgelopen dagen/maand veel?

6 Reacties

 1. 15 januari 2013 / 13:33

  Dit is allemaal niet helemaal mijn ding. Behalve Ed Sheeran, want Give Me Love is het favoriete nummer van zijn album. Heb hem inmiddels 2 keer live gezien (Melkweg + Rock Werchter) en hij zet echt een show neer, super tof. R&B is absoluut niet mijn ding. 😉 Maar gelukkig heeft iedereen een eigen smaak!

  • 15 januari 2013 / 16:10

   Het is ook echt niet de muziek die in mijn straatje past! En dat terwijl ik jarenlang heb gestreetdancet. Ik ben het een beetje ontgroeid denk ik! (: Ik ben nu meer fan van Indie Pop/Rock. Doe mij maar Florence and the Machine, Ed Sheeran, Passenger, of Monsters and Men, Fleet Foxes etcetera!

   • 15 januari 2013 / 16:45

    Passenger vind ik ook erg goed! Onze muzieksmaken liggen inderdaad erg ver uit elkaar.

 2. 15 januari 2013 / 14:00

  Eigenlijk ken ik alleen die van Ed Sheeran ken ik en die vind ik heel erg mooi!

 3. 15 januari 2013 / 17:26

  Beneath your beautiful vind ik zo’n mooi nummer!

 4. 15 januari 2013 / 23:06

  Zulke mooie liedjes.
  Ik wou trouwens nog even zeggen dat ik je nieuwe layout echt leuk vind. Ziet er overzichtelijk en netjes uit. Typisch jouw stijl.
  Liefs, xxx

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx