Lipsticks van Action

Dat de verpakkingen van MAX van Action niet mooi zijn dat weten wij wel en ik ga daar ook geen hele verhalen overschrijven. De inhoud daar gaat het om. Ik heb de lipsticks al eerder uit geprobeerd en op mijn oude site had ik al over een kleuren combinatie geschreven. Ik ben erg tevreden over deze lipsticks en daarom kocht ik nog een setje kleuren.

Ik heb gekozen voor de kleuren Pink Blush en Poppy Peach. Erg leuk dat MAX ook namen geeft aan de producten. Nummers interesseren mij niet zoveel en namen blijven veel beter hangen.

De lipsticks bevatten allemaal Aloë Vera en Vitamine E.

Swatches van de lipsticks: De lipsticks zijn goed gepigmenteerd. Ze voelen wat hard aan op je huid met het aanbrengen, maar wanneer de lipstick met je huid in aanraking komt wordt de lipstick romiger. Ik vind het niet erg dat de lipstick niet heel erg romig is, want lipsticks die tè romig zijn blijven niet goed zitten.

Houdbaarheid van de lipsticks: De lipsticks blijven voor de prijs zeker lang zitten. Je kan rustig wat drinken en de lipstick zit dan nog redelijk op je lippen. Wanneer je een hele maaltijd nuttigt vervaagt  de lipstick toch wat langzaam.

Pink Blush is een licht roze lipstick, die een hele mooie kleur roze is. Sommige licht roze kleurtjes zijn echt net even tè en wanneer je die draagt krijg je al snel een barbie-effect. Dit kleurtje heeft dat totaal niet en het geeft mijn lippen net even een mooi kleurtje roze.

Poppy Peach is een perfect peachy kleurtje, die ergens ook wat meer naar rood neigt. Het is niet echt een standaard peachy kleurtje, maar ik vind het meer een rood-oranje lipstick.

De lipsticks zijn te koop bij Action en zijn verkrijgbaar in verschillende duo-sets. De duo-set met lipsticks kost maar €0,89!! Hebben jullie wel eens één van deze setjes geprobeerd?

14 Reacties

 1. 22 januari 2013 / 08:04

  Leuke kleurtjes! Ik heb best veel lipsticks van dit merk. Vind ze erg fijn voor de prijs..

 2. Wendy (B)
  22 januari 2013 / 08:36

  Ik heb nog niks gekocht van Max bij Action.
  Misschien eens proberen he.
  En zoveel geld is het toch niet…

 3. Joyce
  22 januari 2013 / 10:29

  De roze vind ik mooi!

 4. 22 januari 2013 / 11:55

  Nog nooit geprobeerd, ga ik toch een keertje proberen! De kleurtjes staan je heel goed, vooral de 2e! Wat fijn dat er toch nog goedkope producten zijn die het goed doen :)!

 5. 22 januari 2013 / 17:45

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd, maar ze zien er echt niet heel slecht uit!

 6. 22 januari 2013 / 18:49

  Hele leuke kleurtjes! Zelf heb ik ook een aantal lipstick setjes van de Action gekocht en voor de prijs ben ik er zeer tevreden over.

 7. 23 januari 2013 / 13:42

  Als ze een knalrode hebben ga ik het maar eens testen!

 8. 25 januari 2013 / 20:17

  Ik heb deze ook – vind ze ook enorm fijn! Lekkere pigmentatie, mooie kleurtjes.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx