Love – Rode lipstick!

Ooit voelde ik mij niet zo prettig met rode lipstick op. Te overdreven vond ik het, maar tegenwoordig kan ik geen genoeg krijgen van felle lipstick. Ik moest mij net als met het dragen van mijn bril, er enorm overheen zetten om rode lipstick te dragen. Als ik iemand met rode lipstick zag, vond ik het echt prachtig, maar als ik het zelf probeerde vond ik het te overdreven. Gelukkig voel ik mij de laatste jaren steeds fijner in opvallende lipstick-kleuren. Ik vind het zelf ontzettend kaal als ik geen lipstick draag – naar het werk bijvoorbeeld, omdat ik het dan niet zo gepast vind – en ik heb de hele dag het idee dat ik iets mis. De laatste tijd is rood dus enorm favoriet, maar ik heb ook roze en peachy fases. Ik ben alleen niet zo van de bruinkleurige en donkerrode lipsticks, tè harde en donkere kleuren maken mij te bleek vind ik.

Rode lipstick draag ik graag samen met een neutrale ooglook met bruintinten, wat eyeliner & mascara. Mijn lippen zijn al knallend genoeg in combinatie met mijn haar & huidskleur. Hebben jullie ook van die fases waarin je één bepaalde kleur erg mooi vind als lipstick, of misschien wel een roze of peachy tint als blush? Ik merk dat ik echt in fases leef en dat ik graag afwissel tussen roze, peachy en rood!

De lipstick die ik op de foto´s draag is de Stay matte lipcream van Essence in Silky Red en deze is te koop voor de geweldige prijs van €1,99

19 Reacties

 1. chucky1012
  25 juli 2013 / 06:12

  De kleur lipstick staat je mooi.
  Van welk merk is dit en wat kost het?

  Fijne dag……

  😉

  • 25 juli 2013 / 08:24

   Het is de matte lipcream van Essence in de kleur Silky Red en is te koop bij Kruidvat/Trekpleister voor €1,99!

 2. 25 juli 2013 / 06:24

  ik vind het ook mooi, maar draag het nog te weinig 😉

 3. 25 juli 2013 / 07:11

  Rode lippen zijn geweldig! Staat je erg goed.
  Ik draag altijd rode lippenstift, kan niet meer zonder. 🙂

 4. 25 juli 2013 / 08:11

  Mooie kleur lipstick! Persoonlijk ben ik alleen niet weg van de crease die je aangezet heb, lijkt zo donker:-) Maar rode lipstick kan je zeker hebben

 5. 25 juli 2013 / 09:33

  Rode lipstick staat je ook heel goed! Ik ‘durf’ het nog niet overdag te dragen, hoop ik uiteindelijk wel te doen.

 6. Joséphine
  25 juli 2013 / 09:34

  Wow het staat je geweldig mooi 😉 echt een klassieke beauty.
  Ik ben nu in de fase van roze lipsticks, of rood met een blauwe ondertoon.

  • Debbie
   25 juli 2013 / 11:24

   Een klassieke beauty? Nee okee.

 7. 25 juli 2013 / 12:40

  Ik heb echt nooit rode lipstick op, durf het niet! Weet ook niet of het me wel staat. Maar staat jou goed en je haar vind ik echt leuk zo!

 8. 28 juli 2013 / 21:17

  Staat je mooi! Ik hou ook van rode lipstick, maar draag het eigenlijk te weinig.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx