Maak je voeten zomerklaar met Calendulan Klovenzalf van VSM!

Als je naar buiten kijkt, dat is het misschien nu niet het juiste moment om je voeten zomerklaar te maken. Toch wil ik dit product even onder de aandacht brengen. Herken je het probleem dat je kloven tussen je tenen hebt na de winter? Of klein kloven op je hielen? Kloven die ontzettend trekken en pijn doen en echt wat verzorging nodig hebben? Daar heeft VSM wat voor, namelijk de Calendulan Klovenzalf. Een natuurlijke, maar huidvriendelijke verzorging voor kloven en ook voor de ruwe schrale huid. Maak alvast je voeten zomerklaar, voor als het volgende week opeens stralend mooi weer is! Mijn voeten zijn klaar voor de zonneschijn & er zit een gekleurd laagje op mijn teennagels!  Het wachten is nu alleen nog maar op de zon.

Doordat je voeten de gehele winter niet zichtbaar zijn door extra paar sokken aan je voeten en het dragen van warme laarzen (lees Uggs), kunnen je voeten vaak erg droog worden. Soms worden je voeten zo droog dat er zelfs kloven kunnen ontstaan en geloof mij, kloven zijn echt geen pretje. Schaam je niet voor de kloven, maar maak er werk van, door je voeten in te smeren met de klovenzalf van VSM. De kloven zijn zo verdwenen na het gebruik van de klovenzalf.

Het beste is om de kloven of de ruwe en schrale huid er drie meer één in te smeren, maar ik vind zelf twee keer meer dan voldoende.

Calendulan Klovenzalf heeft als natuurlijke basis Calendula officinalis extract. Calendula staat bekend om haar huidherstellende eigenschappen. De zalf ondersteunt het herstellende vermogen van de huid. Je kunt Calendulan Klovenzalf gebruiken zolang het nodig is.

Wil je je voeten zomerklaar hebben? Volg dan deze stappenlijst:

 1. Begin met een eeltvijl. Let op dat je niet al het eelt weghaalt. Een klein laagje eelt biedt natuurlijke bescherming op de drukpunten van je voet. Vijl altijd tijdens of na het douchen, wanneer de huid op haar zachtst is.
 2. Scrubben! Om te zorgen dat ze mooi egaal bruin worden van het eerste zonnetje.
 3. Dan een heerlijk voetenbad. Verwen je voeten met een teiltje gevuld met lauwwarm water met bijvoorbeeld een bruisbal/-tablet.
 4. Dep ze daarna goed droog en start met smeren met Calendulan Klovenzalf.

Calendulan Klovenzalf is vanaf nu verkrijgbaar bij drogist en apotheek voor €7,95. 

8 Reacties

 1. 23 mei 2013 / 07:46

  Dit ga ik ook maar eens in huis halen, want met de jaren wordt mijn huid steeds droger.

 2. 23 mei 2013 / 15:08

  (Nog) Geen behoefte aan, maar zal ‘m onthouden (:

 3. 23 mei 2013 / 23:40

  Deze lijkt me enorm fijn, ik heb snel last van kloven (zowel in m’n vingers als in m’n hiel) dus zo’n tube op voorraad hebben is absoluut een aanrader dan! Lekker prijsje ook 🙂 VSM is een prettig merk vind ik.

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx