MAC Brush Cleanser

Wanneer je vaak je make-up kwasten gebruikt zoals ik, is het ook nodig om regelmatig je kwasten schoon te maken. Je hebt verschillende manieren om je kwasten schoon te maken. Ik gebruik graag of de manier met de MAC Brush Cleanser (snelle manier) of de manier met baby shampoo.  Wanneer ik mijn kwasten nog moet gebruiken en ik gewoon alleen ‘even snel’ mijn kwasten wil opfrissen gebruik ik de MAC Brush Cleanser.  De MAC brush cleanser maakt je kwasten effectief schoon en is ook nog eens een goede manier om je kwaliteit-kwasten (haarvezels) goed te verzorgen. Ik laat jullie zien hoe de MAC brush cleanser werkt.Jullie zag deze Brush cleanser ook al in de favorieten van september. Dit is de tweede keer dat ik deze MAC brush cleaner gekocht heb. Ik heb er zelf meer dan een jaar meegedaan en ik maakte mijn kwasten dan wel regelmatig (3x per week) schoon met deze brush cleanser. Er is namelijk niets vervelender dan dat je de dag ervoor een look heb gemaakt met knalkleuren en de volgende dag wil je een nude look, dat je toch nog kleuren tegenkomt in je look omdat je de kwasten niet hebt gewassen. Maak daarom regelmatig je kwasten schoon en het is ook nog eens hygiënischer .

Hoe werkt de brush cleanser? Sprenkel wat van de brush cleanser op een doekje. Let er allereerst op dat je niet teveel pakt, want de dop is verre van handig.  Er zit namelijk zo’n dopje op waar je op moet drukken en die dan een klein beetje open gaat. Een heleboel shampoo’s hebben dit ook. Daardoor pak je al snel teveel van dit product. Wanneer je wat van de brush cleanser op een doekje heb gedaan, pak je de kwast die je schoon wil maken. Je beweegt de kwast een paar keer door de brush cleanser heen en je ziet meteen dat er een heleboel (oogschaduw) poeder van afkomt.

Je kwast is in een paar seconden schoon en meteen klaar voor gebruik. De alcohol die er in zit verdampt snel, waardoor je kwasten meteen droog aanvoelen. Je ruikt wel dat er alcohol in het product zit, maar ik vind het niet zo sterk dat het meteen je neus prikkelt.

De MAC Brush Cleanser kost €11 en dat vind ik wel een nette prijs. Je kunt deze Brush Cleanser kopen bij de bekende verkooppunten van MAC. Ik heb deze Brush Cleanser besteld bij Douglas en daar betaal je overigens geen verzendkosten!

11 Reacties

 1. 3 oktober 2012 / 09:46

  Natuurlijk- online bestellen! Ga ik doen:)

 2. 3 oktober 2012 / 11:44

  Grappig dat we de zelfde brushset hebben:-) MAC Cleanser is super fijn vooral als je meerdere looks op een dag wilt doen haha

 3. 3 oktober 2012 / 11:47

  Ik wil hem ook, ik ga hem dit weekend in Maastricht kopen denk ik!

 4. 3 oktober 2012 / 12:19

  Ik heb hem ook en ben er super blij mee!

 5. 3 oktober 2012 / 15:28

  Ik loop hier nu al zolang tegen aan, en heb hem nog steeds niet!

 6. 3 oktober 2012 / 16:34

  Het lijkt me zo handig! Ik zou er best een in mijn bezit willen hebben.

 7. 3 oktober 2012 / 17:32

  Handig is deze he, ik heb hem ook en ben er zo blij mee! Snel ff tussendoor je kwasten wassen ^_^

 8. 16 oktober 2012 / 21:56

  Hee, die brushes heb ik ook! 😛 De MAC cleanser wil ik ook al heel lang, maar kom nooit bij een MAC counter in de buurt.. eerstvolgende keer dat ik er kom neem ik ‘m mee, ik ben overtuigd! ^_^

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx