MAC Fabulousness: Warm Eyes

Vorige week zaterdag was het bedrijfsuitje van mijn voormalige werk en ook meteen mijn afscheid. Ik had van mijn collega’s en van ouders Douglasbonnen gehad en ik wist meteen wat ik er voor ging kopen. Stiekem twijfelde ik nog tussen twee dingen.   Ik had Fabelle geroken en die vind ik echt heerlijk! Alleen mijn wishlist bleef door mijn hoofd spoken en daar stond het prachtige MAC warm eyes palette op.  Ik ben echt verliefd op het palette, het strikje, de satijnen bovenkant <3

Dit zijn de prachtige MAC Fabulousness holiday eye kits. De eyekits zijn verkrijgbaar in drie kleursoorten namelijk: Neutral eyes, Warm eyes en Smoky eyes. Ik heb gekozen voor het palette Warm Eyes.

Glamour Light, Retrospeck, Honesty, Cognac en Sketch. Retrospeck, Honesty en Sketch.

Bestellen bij Douglas online:  Ik had na 17.00 uur besteld waardoor het niet binnen 24 uur geleverd wordt, maar binnen 48 uur. Wat erg verwarrend was dat de bestelling na 24 uur al wel op geleverd stond, terwijl die nog ergens in een distrubitie centrum was. Voor de rest kwam het MAC palette aan in een klein Douglas doosje met daarin mijn twee gekozen samples. Bij Douglas online betaal je geen verzendkosten, wat ik ideaal vind.  Ook is het heerlijk dat je je gekregen giftcards ook gewoon online kan inwisselen.

Voor dit geweldige palette, check dat strikje <3 moet je er wel wat voor over hebben om heel wat geld neer te tellen. Ik weet niet of ik hem had gekocht als ik hem niet van bonnen kon kopen. Ik vind €43,00 namelijk wel erg veel geld voor een palette, ondanks dat die er uit ziet als een geweldig kussentje. Het palette ziet er geweldig uit met het strikje en de satijnen bovenkant, maar wanneer je hem mee zou nemen in een toilettas zou het palette erg snel smoezelig worden, dat is ontzettend zonde. Ik bewaar nooit verpakkingen, maar dit doosje zal ik nog even bewaren voor als ik het palette mee wil nemen ergens heen. Er zit trouwens een kwastje bij van echte haren en deze is erg fijn.

Een look kunnen jullie later zeker nog verwachten. Bedankt collega’s!

Update: Look met het palette

25 Reacties

 1. 16 november 2012 / 07:24

  Ohh Kelly, wat is ‘ie mooi! Supergaaf dat je ‘m hebt!

 2. 16 november 2012 / 07:54

  Dat is nog eens een mooi afscheidscadeau! Prachtige verpakking en net zo mooie inhoud. Kom maar op met de look!

 3. 16 november 2012 / 07:54

  Het is heel erg mooi, maar vanwege de prijs ga ik het niet kopen….

 4. Wendy (B)
  16 november 2012 / 07:59

  Afscheid?
  🙁
  Alvast veel succes met je nieuwe job!

 5. 16 november 2012 / 08:46

  Prach-tig palette! De verpakking ook! Maar 45 euro is inderdaad wel wat veel.. Hoewel het echt wel een pronkstuk is!

 6. Naomi
  16 november 2012 / 08:51

  Hoewel dat heel erg mooi is (wauw! wat een prachtige verpakking) schrik ik toch wel heel erg van de prijs… Ik had het er niet voor gedaan!

 7. 16 november 2012 / 09:57

  Het doosje vind ik zo schattig om te zien 🙂 en de kleuren zien er ook erg mooi uit!

 8. 16 november 2012 / 12:38

  Wat een super schattig doosje! Echt een pretty voor in de stash

 9. 16 november 2012 / 13:23

  Ik vind het echt een heel mooi palette zowel de kleuren als de verpakking zelf. Ik zou hem zelf alleen niet kopen als ik de volle prijs moest betalen, want dan is die inderdaad wel erg prijzig.

 10. 16 november 2012 / 14:52

  Oee alleen dat doosje al! wat een mooi palette zeg!! wauwhh!

 11. 16 november 2012 / 16:49

  Prachtig palette! Dat doosje is echt wonderfull <3

 12. 16 november 2012 / 21:31

  Oeh wat een mooi palette, de kleuren zijn echt om verliefd op te worden! <3

 13. 16 november 2012 / 22:40

  Wat issie mooi! Kan me voorstellen dat je helemaal verliefd erop bent, prachtig palette!

 14. 17 november 2012 / 11:14

  Wauw, wat een beauty van een palette zeg! Met de vormgeving van dit doosje heeft MAC zichzelf echt overtroffen. Ik wist trouwens helemaal niet dat er meerdere kleurencombinaties waren. Warm Eyes vind ik wel het mooist uitzien 🙂

 15. 17 november 2012 / 14:16

  Mooi! Ben benieuwd naar je looks ermee. Zelf heb ik een brush kit uit de holiday collectie gekocht.

 16. Joyce
  17 november 2012 / 16:44

  Wat een mooi palette. Wel erg prijzig. Je layout is ook mooi!

Bedankt voor het lezen van het artikel! Een reactie vind ik altijd erg leuk om te lezen. Liefs xx